(P) 5 mici schimbări care îți vor face locuința mai primitoare

04-12-2020 15:51

(P) 5 mici schimbări care îți vor face locuința mai primitoare

De câte ori nu ți-ai dorit să faci o schimbare în casă, dar nu ai știut de unde să începi?

Cu toții căutăm ca locuința să aibă acel sentiment de ,,acasă”, însă nu știm ce s-ar potrivi mai bine în acest sens. Din fericire, micile schimbări sunt cele care au cel mai mare efect, așa că vrem să îți dăm în continuare câteva sfaturi pertinente, care te vor ajuta să ai o locuință frumoasă și să transformi casa în ,,acasă”. Probabil ai mai încercat câteva dintre acestea, însă vrem să te sfătuim să nu renunți și să le implementezi pe toate în cel mai scurt timp, pentru a vedea schimbări majore.


• Fotografii așezate în rame deosebite

Probabil știi și tu deja, dar diferența dintre o casă și acasă este dată de modul în care ne punem amprenta asupra casei. Fiecare detaliu mic contează, așa că alege cu grijă decorațiunile și mobilierul. Probabil vei fi de acord cu noi că principalele decorațiuni care transformă o casă în acasă sunt fotografiile personale. De aceea, te sfătuim să alegi rame foto deosebite și să printezi fotografii cu familia și prietenii, pe care să le plasezi strategic. Fii inventiv și plasează-le și în alte locuri în afară de sufragerie.

• Decorațiuni minimaliste de sezon

În afara ramelor foto, poți alege și decorațiuni care să te reprezinte. Atenție! Nu exagera alegând prea multe, deoarece vei încărca inutil locuința. Dacă nu știi ce stil să alegi sau dacă vrei un aspect mai aerisit al camerelor, optează pentru decorațiuni minimaliste de sezon și vei observa schimbarea imediat. În plus, acestea nu se demodează și pot fi folosite cu încredere mai mulți ani.

• Flori în vaze sau aranjamente florale

Să nu uităm și de decorațiunile pe care ni le oferă natura, mai exact flori. Orice locuință va arăta mult mai bine dacă va fi înfrumusețată cu flori de sezon. Alege fie flori pe care să le pui în diferite zone din casă, fie un buchet mare în sufragerie (sau ambele) și coșuri cu flori sau cutii cu flori. Este la alegerea ta modul în care îți vor înfrumuseța casa florile, însă trebuie să știi că au marele avantaj de a putea alege câte îți dorești. Vor da un aspect elegant locuinței, un parfum de neegalat și te vor înveseli ori de câte ori le vei privi. Poți alege flori frumoase de la o florarie online din Bucuresti si astfel scapi și de grija transportului.

• Lumânări parfumate

Pentru momentele în care îți dorești și mai mult parfum în locuință, alege o lumânare parfumată. Poți să optezi chiar pentru una cu un fitil din lemn, care va face un zgomot inconfundabil când arde, asemenea lemnelor dintr-un șemineu: relaxare totală și simțuri încântate.

• Muzică în surdină

Nu uita de muzică: în loc să lași televizorul aprins pe știri, mai bine pune muzica preferată în surdină. Sau poți opta pentru un podcast care să te relaxeze și cu ajutorul căruia să afli lucruri noi oricând.
Ce spui despre sfaturile pe care ți le-am oferit? Le vei pune în practică?
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO