Dragostea si vibratia anului 2013. Horoscop cu Neti si Elena

Ultimul update: Joi 14 Martie 2013 07:12
Data publicarii: Vineri 11 Ianuarie 2013 13:04
Categorie: Videochat

Trecerea in anul 2013 le-a dat fiori in special celor care cred ca 13 (in cazul nostru ultimele cifre 2013 ) aduce ghinion pe toate planurile.

Ce reprezinta insa din punct de vedere numerologic ultimele doua cifre din 2013? Care este vibratia lui 13? Dar a lui 2013? Si in plus, cat de mult ne poate influenta vibratia acestui an in dragoste?

Ce reprezinta insa din punct de vedere numerologic ultimele doua cifre din 2013? Care este vibratia lui 13? Dar a lui 2013? Si in plus, cat de mult ne poate influenta vibratia acestui an in dragoste?

1 e cifra de conducator, 3 e numarul comunicarii sub care noi stam anul acesta, Neptun nu da semne de ghinion . 1+3=4, adica familie, munca in familie, organizare, trebuie sa ii respectam pe ceilalti. Lectia lui 4 este cea a respectului reciproc. 6 e cifra totala, e vibratia anului. Daca lectia mai sus amintita e invatata, atunci vom avea un an de armonie.

Dragostea in 2013

De ce cred astrologii ca Apocalipsa NU vine pe 21.12. Horoscop cu Neti si Elena

Se face armonie in semnele de apa, vom rezona mult mai bine cu celalalt, vom putea vorbi de iubire impartasita.

Berbec

Un fel de decantare a tuturor experientelor. Trebuie sa gasiti o alta modalitate de a desfasuta relatia in cuplu. Saturn va face mai rezervat, ati invatat o lectie si o puneti in aplicare. Berbec = 1 si nu rimeaza bine cu 6. Intrati sau ati intrat intr-o relatie pe care acum incepeti sa o descifrati cu adevarat.

Taur

Rezonati mai bine cu cifra 6, pentru ca aveti numarul 2 la zodie. Taurul isi doreste familie, dar Saturn care e in zodia opusa va impiedica putin sa gasiti pe cineva. Dar sunteti beneficiar al triunghiului cu semne de apa, iar asta inseamna ca veti avea sanse de casatorie si de implinire.

Gemeni

Din februarie ar trebui sa zburdati de fericire. Daca va doriti o relatie speciala cu cineva sunt toate sansele de reusita. Sunteti marii beneficiari.

Rac

Toate sansele de reusita, Jupiter vine curand in zodia voastra. Suport moral si sufletesc pe care trebuie sa-l fructificati. O sa aveti curaj sa faceti schimbari in viata voastra.

Leu

Relatii bune cu anturajul, partea de grup este foarte bine nuantata, reusiti sa-i organizati pe toti, puteti ajuta pe cineva, sa intalniti pe cineva. Atentie la sanatate.

Fecioara

2013 e an de cariera. Faceti o selectie printre prieteni, schimbati mediul in care iesiti. Pluton va obliga sa va schimbati gusturile. Acum e o perioada buna sa intalniti pe cineva. Astazi e zi excelenta pentru copii, daca va doriti.

Balanta

Sunteti acum mai preocupati de legalizari, de acte. Aveti parte de o rascolire a sentimentelor. Pana in februarie va puteti intalni partenerul, daca nu exista deocamdata in viata voastra. E un moment de regasire a echilibrului.

Scorpion

Faceti o evaluare a tot ceea ce a ramas in arsenal. Saturn va face mai taciturn, comunicati mai greu. Dar atentie, e un an in care trebuie sa spuneti, sa vorbiti. Trebuie sa fiti mai receptiv fata de partener, sa gasiti o cale pentru a comunica.

Sagetator

Sunt sanse sa nimeriti partenerul pe gustul vostru. Iar daca acesta exista deja si nu e cel potrivit s-ar putea sa puneti capat relatiei.

Capricorn

An de reusite la serviciu. Si de casatorie, incepand din iulie.

Varsator

De la sfarsitul saptamanii, Soarele intra in Varsator, iar din februarie Jupiter va merge in directia buna. Daca nu ati intalnit pe cineva, pana in iunie e momentul. Puteti avea copii sau sa botezati un copil, bucurii legate de ei.

Pesti

E foarte bine la capitolul sentimental pentru voi, iar de la jumatatea anului intrati intr-o noua era, cu multe atuuri. Veti fi mult mai sensibili la sentimente.  Se va intampla ceva ce va doriti mult.

 

Totul despre sarbatorile de iarna din acest an. Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi

Totul despre sarbatorile de iarna din acest an. Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi

neti sandu

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan: Marte si Mercur sunt retrograde. Cum ne influenteaza

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan. Ce surprize ne asteapta de sarbatori

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan. Surprizele de care vom avea parte la locul de munca

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan. Cum ne influenteaza intrarea Soarelui in zodia Berbec

Horoscop cu Neti si Elena. Zodia Balantei aduce rezolvari in relatii

Horoscop cu Neti si Elena. Cum ne influenteaza Mercur retrograd

Neti Sandu si Elena Lasconi

Cum ne influenteaza intrarea in zodia Gemeni. Horoscop cu Neti si Elena

Cum ne influenteaza Eclipsa de Soare. Horoscop cu Neti si Elena

Cum influenteaza intrarea Soarelui in Taur fiecare zodie. Horoscop cu Neti si Elena

Primavara vine cu dragoste la pachet. Compatibilitati intre zodii. Horoscop cu Neti si Elena

Anul acesta impacarea vine de Martisor. Horoscop cu Elena si Neti

Horoscop cu Neti si Elena. Ce schimbari aduce Jupiter pentru fiecare zodie