Cum ne influenteaza zodia Capricornului? Afla de la Neti Sandu!

×
Codul embed a fost copiat

Neti Sandu si Elena Lasconi revin cu obisnuitele videochaturi din fiecare vineri, de la ora 14.00, pe www.stirileprotv.ro. Aflati cum ne influenteaza pe fiecare zodia Capricornului.

 

Am intrat in Capricorn pe 22 decembrie 2009. Am trecut printr-o "luna albastra" (a 13-a luna plina dintr-un an) si o eclipsa de Luna, chiar in noaptea de Revelion.

Care sunt efectele acestor fenomene si cum ne afecteaza planetele din zodia Capricornului, ati aflat la videochat, pe www.stirileprotv.ro cu Neti Sandu si Elena Lasconi.

Anul o sa fie unul al incrancenarilor, dar, cu toate acestea, nu se rezolva multe lucruri.

Citește și
Neti si Elena
Afla aici cum stam cu banii in 2010!
Orientul Mijlociu fierbe. Uciderea liderului Hezbollah lasă Occidentul neputincios în timp ce Israelul urmărește victoria

Berbec

Exista promisiunea unui job sau a unei functii. Se pot rezolva proiecte, dar rezolvarea nu se stie cand va aparea. Chiar daca nu va confirma in noua functie, experienta va fi benefica.

Taur

Taurii au parte de stabilitate si isi pot consolida pozitia. Cariera lor este in afirmare, este vorba si de castiguri, dar nu neaparat financiare, ci de imagine. Veti face schimb de informatii cu cei din jur si veti cunoaste oameni speciali, cu care veti avea prietenii deosebite de cele obisnuite.

Gemeni

Gemenii ar trebui sa isi revizuiasca planurile pe anul acesta. Aveti grija cu actele, ratele la banci si masina. Pot sa apara si probleme cu sanatatea. Planetele sunt postate in zona carierei, iar din acest punct de vedere aveti de castigat anul acesta.

Rac

La raci, apar cheltuieli in plus si stilul de viata se va schimba. Un tratament, o operatie in familie va aduce o cheltuiala neprevazuta. Instabilitatea financiara are insa sanse sa se redreseze. Puteti sa dati si unele examene.

Leu

Leii se afla intr-o perioada de reinventare. Trebuie sa va faceti mult curaj si sa stiti ca e un an decisiv. Dupa iunie, pot intra mai multi bani, care sa va rasplateasca munca grea. Va vor trece insa multi bani prin mana, pe care ii veti da pe investitii majore, precum o casa.

Fecioara

Pentru fecioare, e un an de posibila refacere morala, dupa o perioada cu multe semne de intrebare. Cine isi doreste un copil, trebuie sa cheltuiasca bani pentru tratamente suplimentare. Puteti sa faceti mai multa miscare in aer liber, dar sa gasiti si raspunsuri in dragoste, nu neaparat cele asteptate si de partener.

Balanta

Se rezolva problemele legate de afaceri, ba chiar veti avea parte de o perioada favorabila. Nu uitati de relaxare.

Scorpion

Aveti parte de excursii, suete, dar se evidentiaza si relatiile cu rudele apropiate, cu care veti rezolva toate problemele. Dupa ani de zbucium sentimental, veti avea parte de un cadou din partea lui Jupiter.

Sagetator

Trebuie sa strangeti surubul la capitolul cheltuieli, dar sunteti avantajati la capitolul casa, mutat sau puteti sa faceti un schimb de sediu de firma. Puteti sa zugraviti, sa schimbati mobila.

Capricorn

Sunteti un pic cu musca pe caciula, cam morocanosi. Uitati multe, dar primiti si lucruri pe care nu le-ati primit la finalul anului. Va urma o perioada de glorie, iar anul va fi unul bun din punct de vedere al comunicarii.

Varsator

E bine ca la inceputul anului sa ai ceva nou cu tine, sa fii cu iubitul. Lucrurile sunt in progres si veti avea parte de bani. Exista ceva probleme de sanatate, la voi sau la copii.

Pesti

Vesti bune! Chiar daca v-ati certat cu cineva, treceti de asta. Veti avea schimbari pe mai multe planuri si sunteti in plina forma. Se vor rezolva problemele legate de partenerul de viata si urmeaza un an special.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni
Împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni
Citește și...
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele

Daca, de exemplu, Capricornii vor avea de tras in prima parte a anului si trebuie sa se inarmeze cu rabdare, Pestii, vedetele lui 2010, vor avea putine momente in care trebuie sa aiba grija ce spun sau ce decizii iau.

Afla aici cum stam cu banii in 2010!
Afla aici cum stam cu banii in 2010!

La videochat www.stirileprotv.ro, Neti si Elena au dezvaluit cum va fi anul financiar 2010 din punct de vedere astrologic.

Si Capricornul de Aur se acorda lui....
Si Capricornul de Aur se acorda lui....

Incapatanati, cu un rid adanc intre sprancene, dornici sa fie primii, gata sa calce peste cadavre. Nu zambesc niciodata si nu stiu sa se distreze! Asta e parerea multora daca e sa ne luam dupa ce se scrie la zodie. Capricornii insa pot sa fie si altfel!

Recomandări
Autoritățile susțin că sunt pregătite pentru marea viitură de pe Dunăre. Ce le-au cerut primarilor
Autoritățile susțin că sunt pregătite pentru marea viitură de pe Dunăre. Ce le-au cerut primarilor

Se fac pregătiri intense pentru viitura de pe Dunăre care se va suprapune de duminică, 29 septembrie, și cu ploi torențiale aduse în țara noastră de un ciclon mediteranean.

Investiție de 25 de milioane de euro. O companie străină inaugurează o nouă fabrică în care va produce cărămidă, în Buzău
Investiție de 25 de milioane de euro. O companie străină inaugurează o nouă fabrică în care va produce cărămidă, în Buzău

După scumpirile serioase din ultimii ani, prețurile materialelor de construcții încep să se potolească.

Israelul, după ce l-a ucis pe liderul Hezbollah, care se ascundea de câțiva ani: ”Pentru oricine ne amenință, o să vă găsim!”
Israelul, după ce l-a ucis pe liderul Hezbollah, care se ascundea de câțiva ani: ”Pentru oricine ne amenință, o să vă găsim!”

Hezbollah a confirmat moartea liderului său, șeicul Hassan Nasrallah, după ce aviația israeliană a bombardat buncărul unde a fost localizat, într-o suburbie a Beirutului.