Astrele vin cu vesti bune pentru 01 si 08 martie. Chiar daca Saturn si Mercur sunt in miscare retrograda de Martisor si de Ziua Femeii, astrele se adreseaza sufletului.

Asa ca este posibil sa recuperam ceva ce am pierdut in acest domeniu. O vorba buna, o imbratisare pot indrepta sau chiar recastiga o prietenie, o relatie.

Cuvantul de ordine in aceasta perioada este impacarea.

Putem sa reparam lucruri, pentru a incepe o noua aventura cu sufletul impacat.

Berbec

Se rezolva problemele de constiinta si cele care tin de sanatatea fizica si psihica. Faceti un bilant al faptelor bune si rele. Se gasesc solutii si pentru conflictele parteneriale. De asemenea, se rezolva o situatie la o iesire cu grupul, pe 8 martie.

Taur

Relationare cu cei din jur.  Iesiti cu colegii, prietenii, in lume. Va aflati pe o panta de nesiguranta, aveti nevoie de stabilitate.  Pe 8 poate va invita cineva la o cina, dar cu ocazia aceasta rezolvati o problema.

Gemeni

Stabilitate intre Saturn si Pluton. Trebuie sa vrem pentru ca lucrurile sa se intample. Tineti cont de acest lucru. Pe 8 martie, posibilitate de a rezolva aspecte de ordin financiar.

Rac

Lucrurile arata bine pentru cei din Rac. 8 martie e o zi perfecta pentru intalniri.

Leu

Stabilitate la serviciu sau in zona unde ati avut de rezolvat probleme financiare. Atentie la problemele de sanatate. Nu le lasati de pe o zi pe alta. Mergeti intr-o vizita pe care ati amanat-o, lucruri de suflet. Din grup va alimentati cel mai bine.

Fecioara

Casa relatiilor destul de buna. Pe 8 martie se mai poate face un pas d.p.d.v sentimental.

Balanta

Sunteti generosi, impaciuitori. Casa familiei, a rudelor este activata. Poate mergeti la un eveniment. Pe 8 martie, s-ar putea sa aveti invitati acasa. Se rezolva o problema parteneriala.

Scorpion

Aveti nevoie sa gasiti intelegere la cei din jur. Sunteti mai increzator zilele aceastea. Primiti cadouri sau ceea ce asteptati maine.

Sagetator

In orice moment puteti intalni pe cineva, va puteti casatori sau pune capat unei relatii care va facea rau. Pe 8, posibilitatea de a iesi cu cineva si discuta afaceri care pe viitor sa fie productive.

Capricorn

Azi socializati. Ziua de 8 se anunta frumoasa. Stabilitatea o veti resimti si fericirea.

Varsator

Se poate pleca intr-o excursie scurta, se poate intampla ceva care sa nu fie la nivel rational. Asistati la fericirea cuiva.

Pesti

Puteti rezolva lucruri din trecut pentru care nu ati gasit solutii. Trebuie sa va odihniti, sa mergeti la stilist.