OSCAR 2016. Momentele serii: reactia lui Kate Winslet dupa ce DiCaprio a luat Oscarul si cel mai controversat moment al galei

Leonardo DiCaprio

Editia cu numarul 88 a Premiilor Oscar va ramane in amintirea a milioane de fani drept cea in care Leonardo DiCaprio a fost recompensat cu trofeul Oscar.

"The Revenant" i-a adus lui DiCaprio primul sau Oscar din cariera. Dupa sase nominalizari si o serie de filme exceptionale, DiCaprio a primit recunoasterea pe care o astepta intreaga planeta.

Astfel, la aceasta gala, DiCaprio a fost "regele lumii" si atunci cand a castigat a demonstrat inca o data de ce este atat de iubit: modest si politicos, actorul a multumit Academiei, colegilor, inclusiv lui Tom Hardy si a vorbit despre incalzirea globala si modul in care lumea inconjuratoare este pusa in pericol din cauza lacomiei.

Iata momentele despre care toata luma vorbeste dupa Gala Premiilor Oscar:


Monologul din deschidere al lui Chris Rock

Citește și
oscar dicaprio
Seara in care Leonardo DiCaprio a devenit "regele lumii". Sacrificiile facute pentru rolul care i-a adus primul Oscar
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Entuziasmul era foarte mare in acest an, dupa ce a fost anuntat Chris Rock ca gazda a Premiilor Oscar. Acesta nu a avut cum sa ocoleasca subiectul sensibil care a inconjurat aceasta editie: rasismul si problema diversitatii la Hollywood. Actorul a inceput direct cu "Hollywood-ul e rasist" si i-a criticat pe cei care au incurajat boicotul. Insa, per total, prestatia lui Chris Rock nu a iesit cu nimic in evident, iar gala din acest an a parut mai stearsa fata de alte editii.

 

 

Relive Chris Rock's highly anticipated #Oscars opening monologue presented by Samsung Mobile USA.

Posted by ABC Television Network on Sunday, February 28, 2016

 

Kate Winslet a plans cand Leonardo DiCaprio a luat Oscarul

Primul Oscar din cariera castigat de DiCaprio a creat un val de emotii nu doar in randul fanilor, ci si in randul celor din sala, care asteptatu parca la fel de mult sa castige. Dupa ce numele sau a fost rostit, Kate Winslet, buna sa prietena, l-a imbratisat si i-au dat lacrimile de bucurie. Imediat dupa, internetul "a explodat" cu reactiile fanilor, care sunt in extaz.


Lady Gaga, moment muzical cu un mesaj puternic si emotional


Lady Gaga a oferit unul dintre cele mai puternice si emotionante momente atunci cand a interpretat la pian si vocal melodia “Til It Happens to You”, cantec nominalizat la Oscar, dedicat supravietuitorilor abuzurilor sexuale. Ea insasi o victima, Lady Gaga a emotionat pe toata lumea, iar la final, pe scena au urcat cativa dintre tinerii care au trecut prin astfel de experiente.

 
 Sylvester Stallone, cu inima franta

Sylvester Stallone s-a ales cu inima franta in aceasta seara. Desi toti il dadeau drept marele castigator la rol secundar, acesta a pierdut in fata lui Mark Rylance din "Bridge of Spies". Rolul din Creed, in care il joaca din nou pe Rocky, i-a adus numai laude in acest an, dar si un Glob de Aur. Momentul in care actorul pierde a fost surprins de camere, iar privirea trista a actorului i-a facut pe fani sa reactioneze imediat pe retelele de socializare.

 

 


Discursul celor doi scenaristi premiati pentru scenariu adaptat (The Big Short)


Cei doi scenaristi recompensati cu Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat pentru "The Big Short", Charles Randolph si Adam McKay, au transmis un mesaj puternic la finalul discursului. "Nu votati pentru candidati care iau bani de la companii petroliere sau banci mari".

Ennio Morricone a luat primul Oscar din cariera, la 87 de ani

Unul dintre cei mai mari compozitori din lume, Ennio Morricone a fost rasplatit pentru coloana sonora din "The Hateful Eight" cu primul sau Oscar. Sala l-a aplaudat in picioare, iar el le-a multumit lui Quentin Tarantino dar si lui John Williams, nominalizat si el in acest an.

 

Joe Biden, ovationat de intreaga sala

Cel care a prezentat momentul muzical al lui Lady Gaga a fost nimeni altul decat vicepresedintele SUA, Joe Biden. Acesta a fost aplaudat de toti cei din sala, dupa ce a tinut un discurs despre victimele abuzurilor. "Noi trebuie sa schimbam cultura astfel incat nicio femeie si niciun barbat sa nu mai ajunga in astfel de situatii cumplite, ca supravietuitorii pe care o sa ii vedeti in aceasta seara si care s-au intrebat 'eu unde am gresit"?

Recordul stabilit de Alejandro Gonzalez Inarritu


Regizorul filmului "The Revenant" a devenit primul cineast mexican care a castigat doua premii Oscar pentru regie. Ba mai mult, acesta a obtinut trofeele consecutiv, anul trecut pentru Birdman si acum pentru The Revenat.

 

Cel mai confuz moment al galei

Unul dintre cele mai confuze momente de la gala a fost aparitia pe scena a lui Stacey Dash. Multi nici nu au stiut cine este sau care este rolul ei: "Abia astept sa imi ajut oamenii. Happy Black Month" a spus aceasta. Insa, in sala s-a lasat o tacere morbida, semn ca momentul nu a fost inteles de multi. Stacey Dash, care a jucat in filmul "Clueless" din 1995, a explicat pe blog cine este si ce doreste. Detalii gasiti aici

 
 

 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Actorul roman Levente Molnar, despre Oscarul castigat de
Actorul roman Levente Molnar, despre Oscarul castigat de "Son of Saul": "E coplesitor, bucuria e prea mare"

Seara Oscarurilor i-a adus o bucurie imensa unui roman de origine maghiara. Actorul Levente Molnar, angajat al Teatrului de Stat Maghiar din Cluj, a sarbatorit chiar la Los Angeles.

Seara in care Leonardo DiCaprio a devenit
Seara in care Leonardo DiCaprio a devenit "regele lumii". Sacrificiile facute pentru rolul care i-a adus primul Oscar

 Milioane de fani au trait, in sfarsit, bucuria unui moment asteptat de 20 de ani: Leonardo Dicaprio a luat, in sfarsit, premiul Oscar pentru cel mai bun actor.

OSCAR 2016. Cele mai spectaculoase aparitii de pe covorul rosu: vedetele despre care toata lumea vorbeste
OSCAR 2016. Cele mai spectaculoase aparitii de pe covorul rosu: vedetele despre care toata lumea vorbeste

Vedetele de la Hollywood au impresionat pe covorul rosu la cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar din Los Angeles.

Recomandări
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1

Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuzată de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Ce ar fi provocat gaura misterioasă care a apărut în oraşul prahovean Slănic. „Nimeni nu știe ce e dedesubt”
Ce ar fi provocat gaura misterioasă care a apărut în oraşul prahovean Slănic. „Nimeni nu știe ce e dedesubt”

Este alertă la Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.