Sapte birouri sparte intr-o singura noapte, intr-un imobil din Oradea!


Ultimul update: Luni 07 Mai 2012 04:10
Data publicarii: Luni 06 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Oradea

Hotii au intrat in noaptea de sambata spre duminica in sapte birouri dintr-un imobil situat chiar in centrul Oradei. Intr-un mod ciudat, singurul birou pe care nu l-au "calcat" a fost sediul PSD Bihor.

Hotii au fortat geamul de deasupra usii de intrare, iar apoi au luat la rand birourile de la etaj. Se pare ca erau focusati pe bani si obiecte mici, dar de valoare, pentru ca nu s-au atins de laptopuri, calculatoare sau alte lucruri de valoare, insa de dimensiuni mari. 

SIngurul birou care a scapat neatins a fost cel al sediului PSD Bihor, intrusii preferand sediul Clubului Dreptei.

Au ocolit PSD-ul. Se pare ca hotii simpatizeaza cu stanga, nu cu dreapta.
Octavian Bot, presedinte Clubul Dreptei Oradea
Pentru ca nu s-au incumetat sa sparga seiful cu bani, din sediul Clubului Dreptei, hotii au furat doar 10 lei pe care i-au gasit pe masa. 

Mult mai ghinionisti au fost, insa, membrii Centrului Regional de Supraveghere Ecologica, carora hotii le-au furat 1.000 de lei si un aparat foto de 500 de euro. 

Spargatorii nu au fost atrasi nici de echipamentele sportive si nici de cutiile pline cu energizante din birourile Agentiei Judetene de Fotbal, in schimb au ravasit toate sertarele si dulapurile.

Hotii au mai furat un aparat foto din sediul bihorean al Radiodifuziunii Romane si cateva sute de lei din biroul unei asociatii oradene. 

Politistii au luat amprente de peste tot si le vor confrunta cu cele din baza lor de date, pentru a da de urma hotilor.

Hoti de cablu prinsi de politistii aradeni
Hot sa fii, noroc sa n-ai!
35.000 de lei, furati dintr-un bancomat din Sibiu!
VIDEO PROTVPLUS.RO