50 de bolizi au defilat la Iasi, la parada masinilor tunate!

28-09-2008 00:00


Proprietarii unor automobile modificate au aratat publicului ce schimbari au facut masinilor, pentru a le da o nota de originalitate.


Unii le-au pus mai multi cai putere sau le-au echipat cu sisteme audio cu multi decibeli, in timp ce altii si-au dat silinta ca masinile lor sa arate cat mai bine.

Cele mai reusite masini modificate, au fost, desigur, premiate de juriu. Printre Ferrari, Maseratti sau BMW-uri de ultim tip, un iesean si-a facut aparitia cu un Dodge care zboara pe sosele. Cu mandrie, proprietarul spune ca nu mai este altul in tara.

La categoria cel mai bun sunet locul intai a revenit unui Volkswagen Golf echipat cu un sistem audio care i-a impresionat pe cei prezenti. Puterea boxelor este atat de mare incat masina se misca din loc cand porneste muzica.

Unii proprietari si-au modificat masinile de dragul vitezei. Totusi, au tinut sa mentioneze ca nu-si permit sa incalce regulile de circulatie.

La finalul competitiei, cativa participanti au vrut sa demonstreze publicului ca sunt la fel de priceputi ca pilotii de incercare.

VIDEO PROTVPLUS.RO