Masina unui taximetrist dat disparut, gasita incendiata intr-o padure!

Ultima actualizare: 05-05-2012 22:24

Poveste de groaza la Craiova, unde politistii incearca sa desluseasca misterul disparitiei unui taximetrist in varsta de 37 de ani.

Nu se mai stie nimic despre el de la mijlocul lunii august. Miercuri insa, cineva i-a gasit masina de serviciu arsa intr-o padure din Mehedinti. Colegii spun ca barbatul ar fi plecat in lume cu taxiul, dar ca s-a intors de fiecare data acasa. Acum, rudele se tem ca a murit.

Masina gasita in padurea de langa Corlatel a fost mistuita de flacari. Politistii cred ca a trecut ceva vreme de cand a fost incendiata. In jurul ei a crescut deja iarba. Din fericire nu au gasit pe nimeni inauntru. Din primele verificari, autoturismul a disparut cu tot cu sofer in urma cu o luna si jumatate. Rudele omului au venit miercuri intr-un suflet in Mehedinti. Oamenii nu stiu nici sa fi avut datorii, nici dusmani.

Si totusi, barbatul si-a facut un renume in Craiova tocmai printr-o intamplare asemanatoare, care ar fi avut loc la inceputul anului. Printre colegi umbla zvonul ca a lucrat la mai multe firme si ca de fiecare data a fugit cu masinile de serviciu. Totusi, de fiecare data s-a intors acasa.

Cert este, spun anchetatorii, ca cineva a pus foc intentionat in aceasta masina. Disparutul, Daniel Gheorghe, a fost dat in urmarire generala si in consemn la frontiera.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO