Protest pentru o strada civilizata

Ultima actualizare: 10-09-2012 21:53
Protesteaza pentru ca autoritatile nu le-au reparat strada!

Locatarii unei strazi din centrul municipiului Sfantu Gheorghe au protestat vineri, nemultumiti de starea jalnica in care se afla strada lor. Drumul e in santier de sase luni. Nici macar pietonii nu mai au acces, iar de masini nici nu poate fi vorba.

Oameni care inoata prin noroaie, mirosuri groaznice si firme in prag de faliment - asa arata centrul municipiului Sfantu Gheorghe,resedinta judetului Covasna. Sunt sase luni de cand Primaria a inceput sa repare o strada din buricul targului. Desi prima sapatura s-a facut in primavara, acum, cand vine iarna, strada arata ca un imens santier. Nemultumiti, 50 de oameni au protestat azi in baltoace, sperand ca vor mai apuca si ei asfalt pe strada lor. 

Lucrarile au inceput in primavara, cand fostul primar a decis sa inlocuiasca tevile de apa si canalizare. Dar au venit alegerile. Noul primar a decis sa extinda lucrarea si a introdus in proiect schimbarea retelelor de gaz si a cablurilor electrice.

Asa se face ca, dupa sase luni, strada arata mai rau ca-n prima zi de lucru. Putinii muncitori care-si fac aparitia zilnic pe santier declara senini ca si-au terminat treaba.

Desi are numai 300 de metri lungime, bucata de strada aflata in reparatie ar putea dobori recordul celui mai longeviv santier. Asta spre dispararea celor 50 de familii si a celor 40 de patroni care au locuinte sau firme pe aceasta strada.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO