YouTube se pregateste sa lanseze o versiune cu bani

YouTube

Ceea ce era pana acum doar un zvon se va transforma in realitate - YouTube va avea o versiune fara reclame.

Android Authority / Pentru cei care folosesc YouTube-ul frecvent, clipurile de 5-10 secunde care pornesc automat inainte de filmuletul pe care doresti sa-l vezi sunt cunoscute. Desi exista utilizatori care nu au vreo problema cu aceste reclame, multi si-ar dori sa scape definitiv de ele. Pentru cei din a doua categorie, YouTube planuieste sa lanseze un abonament lunar prin care scapa de reclame.

Cei de la Android Authority dezvaluie ca au primit un mail oficial despre modul in care Google planuieste sa lanseze optiune. Iata ce au transmis cei de la Google:

"Voi, fanii, doriti optiuni. Nu numai ca va doriti sa vedeti ce vreti, cand vreti, oriunde si pe ce device alegeti, vreti ca functiile YouTube sa fie create clar dupa nevoile voastre. In ultimele luni am facut pasi noi si curajosi pentru a aduce aceste experienta la realitate. De cand am invitat zeci de mii de utilizatori la YouTube Music Key Beta, am vazut un angajament enorm. Si am vazut un raspuns la fel de entuziasmat pentru aplicatia YouTube Kids, creata pentru a oferi un mod mai simplu si sigur de vizualizare a contentului video - a depasit deja 2 milioane de descarcari in mai putin de o luna.

Suntem entuziasmati sa construim pe acest avant facand un nou mare pas in numele alegerii: le oferim fanilor o versiune fara reclame pe YouTube in schimbul unei taxe lunare"

Citește și
sofer agresiv
"Asta a fost tot?". Imaginile de pe YouTube care au starnit numeroase comentarii: ce a patit un sofer in trafic
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Mesajul sugereaza ca aceasta optiune va fi lansata in curand, urmand sa apara mai multe detalii. Nu exista deocamdata nicio informatie despre valoarea unui astfel de abonament.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Zece ani de YouTube.
Zece ani de YouTube. "Gangnam Style" este pe primul loc in topul celor mai vizionate clipuri

Videoclipul piesei "Gangnam Style", al rapperului coreean Psy, ocupa prima pozitie in topul 10 al celor mai vizionate clipuri de pe site-ul YouTube.

"Asta a fost tot?". Imaginile de pe YouTube care au starnit numeroase comentarii: ce a patit un sofer in trafic

Un videoclip postat pe YouTube, care prezinta cum un sofer este atacat de un alt participant la trafic, a starnit numeroase discutii pe YouTube.

iLikeIT. Utilizatorii romani de Facebook sunt atacati de Koobface. Cum sa va feriti de cel mai periculos virus al momentului
iLikeIT. Utilizatorii romani de Facebook sunt atacati de Koobface. Cum sa va feriti de cel mai periculos virus al momentului

Il cheama Koobface si este cel mai periculos virus al momentului. Ataca doar conturi de Facebook sau Twitter si trimite tuturor prietenilor o avalansa de mesaje infectate.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.