RECORD de trafic in internetul romanesc. StirileProTV.ro a inregistrat 1,3 milioane de utilizatori unici in ziua alegerilor

Ultima actualizare: 20-11-2014 06:58
StirileProTV.RO

www.stirileprotv.ro a stabilit duminica un nou record de trafic pentru internetul din Romania. Peste 1,3 milioane de utilizatori unici au accesat site-ul in ziua alegerilor prezidentiale.

Romanii au ales duminica www.stirileprotv.ro pentru a fi la curent cu toate informatiile din ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.

1,369,740 de utilizatori unici au dus site-ul nostru pe primul loc in topul SATI.ro, stabilind un nou record absolut pentru internetul romanesc. www.stirileprotv.ro a fost vizitat de 2,312,394 de ori si a generat 4,483,964 de afisari.

Cele mai citite stiri au fost cele legate de rezultatele de prezenta, de exit-poll-uri si de evenimentele din diaspora, acolo unde romanii au fost umiliti de autoritati si au fost tinuti ore in sir in picioare si in frig pentru a putea vota.

Sute de mesaje au venit si pe platforma Yes La Vot acolo moda "selfie-ului cu buletinul" a revenit si unde romanii din strainatate si-au strigat nemultumirile. 

Harta prezentei in care romanii au strigat toata saptamana YES LA VOT si si-au chemat si prietenii sa li se alature a generat in total in aceasta perioada 1,2 milioane de afisari si 450.000 de optiuni exprimate.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO