iLikeIT. Primele imagini cu noul iPhone si Samsung Galaxy S7. Data neoficiala a lansarii acestor telefoane

26-01-2016 11:19


Cele mai recente modele Apple au dus iPhone-ul in zona diagonalelor mai mari chiar decat a buzunarelor. Trendul s-ar putea insa inversa cat de curand.
 

Daca sunteti printre cei care isi doresc inapoi forma si dimensiunea telefoanelor din era Steve Jobs, avem cel putin o veste buna. Si vestile sunt la fel de bune si pentru cei care asteapta ceva nou de la Samsung. Cel putin, potrivit informatiilor „scurse” pe Internet.

Ultimele iPhone-uri au dezamagit prin marime. Chiar si producatorul recomanda sa nu mai tinem 6 Plus si 6S Plus in buzunarul de la pantaloni. Asta pe langa faptul ca deja nu mai pot fi tinute intr-o singura mana. Sunt foarte multe zvonuri pe internet care spun ca Apple ar urma sa lanseze un telefon de 4inch, inlocuitorul lui iPhone 5S. Un chinez a postat si un clip cu un astfel de aparat pe care, spune el, l-a scos din fabrica si care e o varianta miniaturizata a lui iPhone 6S. Unii spun ca s-ar putea numi iPhone 5SE (de la second edition sau de la S Economy).

Altii vorbesc despre un iPhone 6C, care ar putea fi construit din policarbonat - precum 5C - si care ar avea si un pret mult mai mic. Ar urma sa aiba ecran de 4 inch, aceasi rezolutie ca pe 5S, procesor M8/A8 (cel de pe iphone 6) dar altii vorbesc de A9/M9. Data de lansare ar putea fi programata in martie, tot atunci ar trebui sa ne asteptam la un Apple Watch nou.

Pe piata circula informatii si despre un nou Samsung Galaxy S7. Un tweet al unui rus ne spune ca Samsung ar urma sa tina evenimentul Unpacked pe 20 februarie, odata cu deschiderea targului Mobile World Congress din Barcelona. Imaginile care au ajuns pe net arata un dispozitiv foarte asemenator cu Galaxy S6 si cu Note .

Pe retaua sociala chineza Weibo apare si un benchmark pentru acest smartphone de la Samsung, care ar urma sa aiba 4G de RAM si 64 GB de stocare, dar un ecran de numai 5,1 inci si camera de 12 megapixeli.