iLikeIT. Lista celor mai bune site-uri de matrimoniale. Cum te poate ajuta Facebook sa-ti gaseasca perechea potrivita

23-05-2014 15:13

Echipa iLikeIt va prezinta o noua serie "tips & tricks" din internet si tehnologie.

ChristianMingle.com e cea mai mare retea de dating pentru persoanele religioase, care vor pe cineva la fel de practicant. O comunitate de sute de mii de membri, dornici sa gaseasca sufletul pereche in persoane credincioase. Reteaua e extinsa la nivel global, asa ca iti e usor sa gasesti ce cauti. Cei mai multi membri sunt evident din Statele Unite.

In Romania nu avem site-uri nisate de dating, impartite pe comunitati. Cel mai accesat este sentimente.ro, o platforma de dating interesanta si ok organizata. Are multe filtre ca sa iti gasesti usor persoana care te intereseaza. Va dam si un studiu interesant. Cica persoanele care se cunosc pe internet se casatoresc dupa 18 luni. Celelalte cupluri se casatoresc dupa 40 de luni.

Matrimoniale.ro e un alt site de dating gratuit din tara noastra. Sunt zeci de mii de membri, si cine stie, poate sufletul pereche e pe acolo pe undeva.

Cuplări.ro e unul dintre cele mai vizitate site-uri de dating. Poti sa iti faci gratuit cont si sa navighezi printre miile de persoane de acolo.

Gandeste-te ca toate acestea sunt retele de socializare mai directa. Dar si Facebook te poate ajuta. Dar pentru asta trebuia sa... spionezi un pic. Graph Search te ajuta daca stii un pic de engleza: cauta "single females" sau "single males who are from Bucharest". Sau "Single females who likes Star Wars". Si de aici lasam imaginatia voastra sa lucreze. Mult succes.