iLikeIT. Jocul săptămânii: Players Unknown Battleground

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Vineri 15 Septembrie 2017 10:58
Categorie: Smart things

Am cumpărat Players Unknown Battleground, l-am instalat și jucat și nu mai putem ieşi din el

În primul rând, pentru că nu te plictiseşti! Poţi juca în echipe de patru, de doi sau de capul tău. Avem vreo 40 de meciuri la activ, abia dacă am câştigat trei. Iată de ce:

În Players Unknown Battleground, 100 de jucători lupta unul împotriva celuilalt. Toţi pornesc la drum... dintr-un avion care zboară deasupra unei insule de 8 pe 8 kilometri.

Niciunul nu are cu ce merge la război la început. Aşa că trebuie să umbli din casă în casă după arme de asalt, pistoale-mitralieră, cască şi vestă anti-glonţ, muniţie, medicamente, energizante şi kituri de prim-ajutor… Un fel de cumpărături de vineri seară la supermarket, dar cu ceva mai multă adrenalină. De altfel, aici am descoperit o caracteristică interesantă a jocului: niciodată nu ştii peste ce o să dai; factorul-surpriză creează dependenţă.

Apoi, când crezi că eşti pregătit de lupta, intervine...criteriul zonei. E foarte important să fii în interiorul unui cerc albastru...pe tot timpul meciului. Cine rămâne în afară lui, va pierde din viaţă...

Pentru că trebuie să te mişti întruna, ai la dispoziţie maşini şi motociclete. Un meci durează cel mult o jumătate de ora. Numărul jucătorilor va începe să scadă până când pe insula se va lasă liniştea. Cam că-n Hunger Games. Câştigă, evident, ultimul rămas în viaţă.

Jocul s-a vândut deja în 10 milioane de exemplare, la preţul de 30 de dolari. Şi încă nu este lansat oficial!!! În ultimele zile a avut peste 1 milion de jucători activi în 24 de ore, mai mult decât Dota 2 şi Counter-Strike Global Offensive

iLikeIT: Jocul de aventură care-i reunește pe membrii familiei
iLikeIT: Jocul de aventură care-i reunește pe membrii familiei
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery