iLikeIT. In curand am putea renunta la numerele de telefon, pentru retelele sociale. Ce aplicatie consuma cel mai putin net

Ultima actualizare: 09-04-2015 07:02

Numerele de telefon sunt pe cale de disparitie. In curand vom renunta probabil la ele, pentru a vorbi cu cei apropiati pe o retea sociala, indiferent cum se numeste.

Recent, WhatsApp a anuntat ca face pasul spre servicii gratuite de voce. Dupa ce deschideti aplicatia, veti vedea 2 optiuni: un buton pentru mesaje si altul pentru apelare. Interfata de apel este aproape similara cu cea cu care suntem obisnuiti pe telefonul nostru.

Insa probabil ca stiti deja faptul ca si pe Facebook Messenger puteti face lucruri aproape identice. Diferenta insa este ca, de aceasta data, apelul nu vine doar pe telefon, ci si pe calculator, adica oriunde are Facebookul deschis. In plus, puteti apela si pe video.

O alta aplicatie foarte cunoscuta pentru apelurile video este Skype, dar mai exista si KakaoTalk, dezvoltata de cei din Coreea de Sud.

Hangouts este serviciul de mesagerie de la Google, dupa ce instalati optiunea suplimentara Hangouts Call din Google Play.

Cei de la Android Authority au monitorizat datele de trafic ale internetului folosit de principalele aplicatii de mesagerie, iar rezultatele sunt urmatoarele: Skype consuma cel mai mult internet intr-o convorbire, aproximativ 1 mb pe minut, fiind urmat de WhatsApp. Cel mai bine in acest clasament sta aplicatia coreenilor, KakaoTalk, urmata de Facebook Messenger.

Iar daca vreti sa fiti sigur ca nimeni nu va poate intercepta convorbirile, puteti folosi aplicatia RedPhone, care ne asigura ca toate detaliile sunt criptate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
Căsătoriți pe nevăzute
Sezonul 1, Ediția 7

01:32:35
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!