iLikeIT. Cele mai puternice laptopuri de gaming ale momentului, testate “in trafic”

Ultimul update: Sambata 06 Februarie 2016 07:01
Data publicarii: Vineri 11 Decembrie 2015 13:20
Categorie: Smart things

Daca vrei sa faci performanta si, in acelasi timp, sa fii la zi cu butonatul celor mai tari jocuri ale momentului, iti trebuie un computer...combinatie intre Usain Bolt, the Mountain, Floyd Mayweather si...Eminem. Asta din urma pentru flow.

Pe de alta parte, iei in calcul si spatiul ocupat, cablurile, mormanul de praf care se depune, basca investitii suplimentare - vezi biroul. Evident, exista alternativa laptopului. Exact, laptop, pentru ca ma exista modele special create pentru gamer. Sunt mai scumpe, dar avantajul portabilitatii e decisiv.

La iLikeIT puteti vedea in actiune 3 dintre cele mai performante modele ale momentului: Acer Predator G791, Asus Republic of Gamers. Le testeaza doi invitati cu experienta: Marian Andrei, care este un gamer impatimit, si Ramona Paun, care va aduce zilnic stirile Pro TV din sport.

Laptopurile de gaming sunt un pic mai matahaloase decat suratele lor obisnuite – pe la 4 kilograme - dar ascund o configuratie pe care ar invidia-o si multe desktop-uri. Placile video sunt totusi ceva mai slabe si mai important, nu pot fi inlocuite. Au insa procesoare Intel I7, 64G de RAM, hard-uri mari si, mai ales, sisteme de racire foarte bune, pentru ca pot ajunge la temperaturi de 80-90 de grade.

Si tastaturile sunt special concepute pentru jocuri – au inclusiv un buton pentru a bloca trackpad-ul, ca sa nu te incurce cand joci. Iar Asus Republic of Gamers e facut din metal. Ambele sunt undeva pe la 15.000 de lei.

In fine, al treilea laptop de gaming este un XMG P506, contruit de brandul german Schenker, care creaza configuratii la cerere. Are 16GB de RAM. Nu arata ca un laptop de gaming si este si un pic mai ieftin. Dar daca vreti sa le vedeti in actiune, pe traseu si in poligon, va trebuie sa va uitati la materialul video.
 

iLikeIT.
iLikeIT. "Batalia" laptopurilor. Cat de bun este noul MacBook, in comparatie cu modele de la Toshiba, ASUS, Acer sau Fujitsu
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery