iLikeIT. Aplicatia care iti permite sa "aduni" la un loc toate abonamentele de pe internet

Ultima actualizare: 15-04-2016 07:29

Cum tinem sirul abonamentelor, cele mai bune locuri de pescuit sau harti gratuite fara internet? Tot atatea aplicatii de luat pe mobil pentru cei care isi pun smartphone-ul la treaba.

Create este o aplicatie excelenta pentru a crea designuri noi. Poti sa desenezi de la zero, cu degetul, pe ecranul telefonului si este extrem de simpla de folosit.

Sketches II este folosita tot pentru a desena, insa iti permite mai multa libertate. Alegi culoarea, instrumentul si te pui la treaba! Poti chiar amesteca culorile. AICI este varianta de iOS.

Billy este, de fapt, o veverita care strange la un loc toate abonamentele pe care le ai la orice exista pe si in afara internetului. Netflix, Apple Coud, Twitch, orice este adus la un loc.

Aplicatia este asemanatoare cu Masina Mea, in care poti tine toate datele despre masina, precum ITP, revizie, rovigneta etc.

Fish Brain este perfecta pentru pasionatii de pescuit. Puteti vedea locuri de pescuit din tara, informatii despre cand e cel mai bine sa pescuiesti si va puteti lauda cu capturile voastre.

Flow Vella este excelenta pentru a face prezentari. Este gandita doar pentru smartphone si este extrem de usor de folosit. Poti "trage" in prezentare poze si filme de oriunde.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO