iLikeIT. Alternative pentru timpul liber, atunci cand Facebook o sa "cada" inca o data: Memegen, Soundcloud, 9gag sau Fling

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Sambata 31 Ianuarie 2015 07:11
Data publicarii: Miercuri 28 Ianuarie 2015 12:08
Categorie: Smart things

Avaria Facebook de marti le-a adus aminte si romanilor ca reteaua nu este tocmai perfecta si ... ca mai cedeaza ocazional. Un moment perfect sa studiem alternative pentru consumat timpul liber sau cel de serviciu in cazul celor mai putin productivi.

Hai sa radem putin de toata situatia. Intrati pe Imgur/memegen, va alegeti o imagine preferata, iar apoi puteti scrie orice mesaj va place. Acest "meme" il puteti da mai departe pe retelele sociale.

Daca toate pozele tale erau pe Facebook, dar acum vrei sa le sincronizezi undeva, gratuit, poti folosi Google Picasa, unde poti incarca toate fotografiile tale la o rezolutie de 2 megapixeli. Serviciul este gratuit si functioneaza pe toate platformele.

Daca vrei sa trimiti pozele tale cu pisici si cu mancare la mai multe persoane in acelasi timp, poti folosi aplicatia Fling. Cu aceasta aplicatie poti trimite poze la persoane pe care nu le cunosti.

Pe 9gag.tv puteti gasi o retea sociala asemanatoare cu Facebook, insa aici sunt grupate toate clipurile virale ale zilei. Este o resursa foarte buna de distractie. Iar 9gag.com este varianta pentru fotografii.

Daca vreti sa ascultati si muzica, in cazul in care Facebook era pentru voi o sursa pentru asa ceva, atunci puteti folosi Soundcloud. Serviciul este gratuit si functioneaza pe toate dispozitiveele, mobile sau nu.

Daca doreati mici jocuri pe Facebook, dar nu le-ati gasit, puteti intra pe Archive.org/details/internetarcade, unde veti vedea toate jocurile tineretii parintilor nostri, adica cele din anii '80. Iar daca vreti totusi mai multe jocuri, gasiti pe Miniclip.com.
 


 

Videoclipul care face senzatie pe Facebook. Un arab canta la volan o piesa celebra din Romania
Videoclipul care face senzatie pe Facebook. Un arab canta la volan o piesa celebra din Romania
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery