Dispozitivele si jocurile pentru realitate virtuala devin tot mai populare. Noutati la targul de profil din Los Angeles

Ultima actualizare: 21-06-2016 00:22

Organizatorii spun ca anul aceasta de doua ori mai multe companii au prezentat publicului jocuri care te transporta intr-o lume virtuala complexa. Iar companiile din tehnologie au prezentat dispozitive tot mai inteligente si sofisticate.

"Farpoint" le promite jucatorilor o aventura palpitanta pe o alta planeta. Jocul, dezvoltat de o companie din San Francisco, este compatibil cu dispozitivului de realitate virtuala al celor de la Sony.

"Resident Evil VII" sau favoritul publicului, "Star Wars: Battlefront", dispun si ele mai nou de variante care iti permit sa explorezi realitatea virtuala.

Oculus, companie detinuta de Facebook, a anuntat ca va scoate pe piata 20 de jocuri noi compatibile cu noul dispozitiv Oculus Rift. La randul lor, cei de la HTC le-au permis vizitatorilor sa testeze noul sistem de realitate virtuala HTC Vive, care te si filmeaza in timp ce te misti in mediul virtual.

Jocurile pentru realitate virtuala sunt tot mai complexe si ofera experiente incitante sau de-a dreptul infricosatoare. Este cazul noului "Narcosis", un joc care te trimite in adancul oceanului cautand disperat o cale sa iesi la suprafata pana cand nu se epuizeaza oxigenul.

O companie din Statele Unite a prezentat un sistem care imbina jocul cu exercitiul fizic. Pedalatul pe bicicleta pune in miscare o masina si diverse personaje in mediul virtual. Pe manere se afla butoanele de comanda.

Pe de alta parte, tot mai multe jocuri pentru calculator primesc si variante pentru mobil. O noua dovada ca acest segment cunoaste o dezvoltare accelerata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO