Cel mai batran utilizator de Facebook din lume a implinit 106 ani. A strans 105.000 de fani pe reteaua de socializare

Ultima actualizare: 26-01-2014 07:06
Edythe Kirchmaier

Edythe Kirchmaier nu are cel mai usor de retinut nume din lume. Nici nu e usor sa o cauti pe reteaua de socializare daca vrei sa ii ceri prietenia. Femeia de 106 ani insa este recordman-ul absolut al prezentei pe Facebook.

Edythe a fost desemnata anul trecut in mod oficial drept cea mai in varsta utilizatoare a retelei de socializare dupa ce prietenii ei de la asociatia Direct Relief au ajutat-o sa isi faca un cont.

Femeia este si cel mai in varsta sofer din California si cel mai batran absolvent inca in viata al Universitatii din Chicago. Initial, nici nu a reusit sa isi introduca anul nasterii, 1908, dandu-le de munca inginerilor de la Facebook care au trebuit sa modifice datele de inregistrare.

Desi s-a nascut in era in care oamenii comunicau cu ajutorul mesajelor transmise prin telegraf, Edythe este incantata ca poate tine legatura cu prietenii prin ajutorul retelei de socializare.

De ziua ei, batranica a primit si o veste extraordinara. A strans 105.000 de fani pe pagina ei. "Nu credeam niciodata ca voi avea atat de multi".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO