Cea mai noua inventie in materie de tehnologie in realitate virtuala. Ce senzatii pot experimenta pasionatii de jocuri video

Ultima actualizare: 26-09-2016 07:10

In realitatea virtuala toata lumea poate fi pentru cateva minute Superman. Acest lucru este posibil cu ajutorul unui simulator de zbor in care pasionatii de realitatea virtuala zboara deasupra muntilor Alpi si se lupta cu inamicii.
 

Simulatorul de zbor este cea mai noua inventie in materie de tehnologie in realitate virtuala, iar pasionatii de jocuri video l-au luat cu asalt. Echipati cu ochelari si casti, setul le ofera clientilor senzatia reala de zbor intr-un avion de mici dimensiuni, pe care il si piloteaza.

"Este un aparat pentru miscare si un simulator de zbor. Mai exact experimentezi zborul in realitatea virtuala si in acelasi timp iti antrenezi muschii si iti improvizezi coordonarea. Este distractiv si te ajuta sa ramai activ si sanatos."

Desi este printre putinele jocuri video care antreneaza jucatorii si la miscare, simulatorul are si un punct slab, pe care pasionatii l-au observat inca din primele minute.

"Este destul de interesant! Grafica nu este dintre cele mai bune in comparatie cu jocurile normale. Insa, asta se intampla din cauza faptului ca este un joc pe telefon, insa este fascinant sa vezi lucrurile acelea si sa-ti controlezi corpul."

Piata jocurilor virtual-reality este inca la inceput, iar companiile ofera diferite produse pentru a stabili care sunt cele mai atractive.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO