A zburat 22 de ore pentru a deveni primul canadian care pune mana pe noul iPhone 6. Ce a facut apoi cu smartphone-ul. VIDEO

Ultima actualizare: 29-09-2014 07:08
iphone 6 in cutie

Un barbat petrecut 22 de ore in avion in timpul unui zbor din Canada pana in Australia pentru a pune mana pe un iPhone 6 doar pentru a-l scufunda intr-o halba de bere.

Michael Mooney, un muzician din Canada, a zburat pana in Australia pentru a se lauda cu faptul ca este primul cetatean Canadian care intra in posesia mult ravnitului iPhone 6, scrie Daily Mail.

Gestul lui, in schimb, a fost justificat. Totul a fost gandit pentru o campanie de marketing a unui produs care iti salveaza telefonul, chiar si dupa ce a fost scufundat in lichid.

Compania Reviveaphone l-a ales pe Michael Mooney ca protagonist in spotul de promovare al produsului "salvator". Scenariul il are in prim plan pe artist care zboara din Canada in Australia pentru a “pacali” fusul orar.

In acest sens, pe data de 19 septembrie, data in care a fost lansat telefonul, australienii au fost primii care l-au putut cumpara, ora aparitiei pe piata favorizandu-I pe cei de pe continentul australian.

Atunci cand a ajuns la randul format de doritori, Michael Mooney a fost nevoit sa ii plateasca pe cei din fata lui pentru a isi asigura primul loc.

Cand barbatul a intrat in posesia celui mai recent model de telefon de la Apple, s-a grabit in camera lui de hotel, acolo unde l-a scufundat intr-o halba plina cu bere.

Citeste si: Si-a tinut telefonul iPhone 6+ 18 ore in buzunar. Ce a vazut la el cand a ajuns acasa

Experiment iLikeIT: George Buhnici si Busu au jucat ping-pong cu noul iPhone 6. Ce s-a intamplat cu telefoanele

“Doua mii de oameni au stat la coada pentru acest dispozitiv, iar eu l-am aruncat in bere?”, spune Michael Mooney in spotul de promovare pentru Reviveaphone.

In timp ce berea se infiltreaza in telefon, cantaretul a explicat faptul ca nu lichidul afecteaza dispozitivul, ci sarurile si mineralele din lichid sunt cele care au un efect negativ asupra telefonului.

Dar pentru a iti repara telefonul, produsul companiei propune un alt lichid, pe care il torni intr-un plic special, acolo unde pui si telefonul, il lasi timp de sapte minute si dupa aceea e ca si nou. Dupa alte 24 de ore, telefonul functioneaza in conditii normale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO