Asemanarea dintre Facebook si China. De unde provin cei mai multi utilizatori ai retelei sociale

Ultima actualizare: 03-02-2014 06:57
yoda

Numarul de utilizatori activi ai Facebook ar putea depasi populatia Chinei, pana in 2015.

Daca baza de utilizatori a retelei sociale Facebook continua sa creasca la rata actuala, ar putea depasi numarul de persoane care locuiesc in China, cea mai populata tara, anul viitor, informeaza Mashable.

Desi comparatia pare amuzanta, ea ilustreaza cresterea impresionanta raportata de Facebook in rapoartele privind rezultatele financiare pentru trimestrul 4 din 2013.

Statistica nu include utilizatorii inactivi sau pe cei ocazionali, ci pe cei care intra pe Facebook cel putin o data pe luna.

Recent, China a ridicat interdictia pentru Facebook, in zona de liber schimb Shanghai. Toti locuitorii, pe o raza de 29 de kilometri, pot accesa acum reteaua sociala.

Continentul asiatic are cei mai multi utilizatori de Facebook, 368 de milioane, comarativ cu America de Nord, care are 201 milioane de utilizatori.

Reteaua sociala Facebook a fost fondata in 2004, intr-o camera de camin de la Universitatea Harvard. La sfarsitul lui 2013, reteaua a atins 1,23 miliarde de utilizatori activi, echivalentul populatiei Indiei, al doilea cel mai populat stat de pe Glob.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO