iLikeIT. Alpha Robot UBTECH, alegerea ideala pentru copiii care vor sa invete programare. Lista jucariilor inteligente

Ultimul update: Duminica 25 Decembrie 2016 09:19
Data publicarii: Joi 22 Decembrie 2016 10:16
Categorie: Smart things

Alpha Robot UBTECH este un robot dedicat copiilor care vor sa invete programarea de baza. Alpha poate fi conectat la un smartphone, prin aplicatia lui.

De pe ea, pot fi initiate comenzi: sa danseze, sa faca flotari ori sa joace fotbal. Tot din program, Robotul Alpha UBtech poate sa invete miscari noi. Poate fi conectat si la PC, unde copiii pot trece la un nivel mai avansat de programare.

Pret: 1749 Lei

BB8 este o jucarie tare simpatica, cu telecomanda. E replica aproape perfecta a personajului din Star Wars. E atent la ce vorbesti, iar el raspunde inapoi. Poate fi controlat cu o telecomanda deloc complicata in utilizare.

Pret: 225 Euro

3Doodler Start este gadgetul ideal pentru copii. Este un pix care deseneaza tridimensional, topind plastic, fara sa puna in pericol degetelele copiilor. Kitul 3D Doodler Start are tot ce-i trebuie copilului ca sa se apuce de desenat pe verticala.
Atentie, insa, 3D Doodler poate fi cumparat doar din afara.

Pret: 50 Euro

SkullCandy Crusher Wireless sunt casti cu o functie pe care nu o gasesti la niciun alt produs de pe piata: au un driver care se ocupa exclusiv de bass. E ca si cum ai avea cu tine un subwoofer care acompaniaza fiecare melodie pe care o asculti. Functia e spectaculoasa mai ales pe filme. Intensitatea bassului poate fi reglata cu ajutorul unui potentiometru pe casca stanga. Altfel, castile sunt fara fir si pot fi conectate la orice dispozitiv cu iOS sau Android si au o autonomie declarata de 40 de ore.

Logitech UE Mega Boom sunt boxele noastre preferate cu bluetooth. Pot canta muzica fara oprire, timp de 20 de ore la volum de 70%. Au un sunet clar si profund si sunt si rezistente la praf, apa si socuri. Partea cea mai spectaculoasa a lor, e ca, la acelasi telefon pot fi conectate cateva zeci de astfel de boxe, pentru o petrecere cum numai romanii stiu sa faca: cu sarmale, ler si dubstep. Noi am adus in studio 20, cu o valoare totala de 16.000 Lei.

Pret: 800 de lei

O varianta mai ieftina decat cele 20 de difuzoare bluetooth este un Devialet Phantom Gold. Placat cu aur si la vreo 11.000 lei. 4.500 W intr-un produs care cantareste peste 11 kilograme.

Ce e interesant, la volum maxim, poate sa produca la fel de mult zgomot precum un avion de dimensiuni medii. Devialet Phantom Gold poate reda muzica prin bluetooth si Wi-Fi, dar are nevoie de un cablu de alimentare.

Pret: 11.000 Lei

iLikeIT. Cum arata configuratia unui calculator capabil de editare video, jocuri puternice si filme 4K la numai 3000 de lei
iLikeIT. Cum arata configuratia unui calculator capabil de editare video, jocuri puternice si filme 4K la numai 3000 de lei
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery