Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, sarbatori la Sibiu si in Harghita


Ultimul update: Luni 10 Septembrie 2012 11:56
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2011 00:00
Categorie: Stiri Turism
Ioana Ginghina, Alexandru Papadopol

Ioana, Alexandru si fiica lor, Ruxandra, au mers in vacanta de iarna in Sibiu si Harghita, iar de Craciun au sarbatorit cu toata familia in Bucuresti.

“In aceasta vacanta am fost nedespartiti. Inainte de Craciun am fost cateva zile la Sibiu, unde am stat cu parintii mei, bunicii Ruxandrei. Aici am fost la patinoarul din centrul orasului, unde Alexandru a patinat, iar noi l-am admirat cu drag”, povesteste Ioana Ginghina.

Pentru ca tot anul au facut lucruri bune, Ioana Ginghina spune ca Mosul insusi le-a adus daruri alese, iar Ruxandra a fost rasfatata lui.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol impreuna cu fiica lor au petrecut noaptea de Revelion la un restaurant din zona montana, iar ziua s-au bucurat de zapada si au practicat sporturi de iarna. “Revelionul ne-a prins la un hotel in varf de munte, intr-un pesiaj minunat.Aici am schiat, am patinat, ne-am dat cu sania si noi, cei mari ne-am dat si cu snowmobilul. Dupa aceasta vacanta minunata ne-am intors cu forte proaspete pentru un nou sezon din 'Iubire si onoare', spune bucuroasa vedeta ACASA.

Dupa o vacanta frumoasa si plina de zapada, actorii Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol revin pe micile ecrane din aceasta luna, intr-un nou sezon al telenovelei “Iubire si onoare”, ACASA.
 

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au mers in vacanta in Bucovina
Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, colegi din nou la Acasa
Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina si-au dus fetita in Austria
FULLSCREEN
Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, sarbatori la Sibiu si in Harghita
  • /

Sursa: ACASA TV

VIDEO PROTVPLUS.RO