Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au mers in vacanta in Bucovina


Ultimul update: Sambata 30 Iunie 2012 00:53
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2010 00:00
Categorie: Stiri Turism
Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol

Ioana si Alexandru au mers, in vacanta de vara, alaturi de fiica lor, Ruxandra, in Bucovina.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol si-au dorit foarte mult ca cea mica sa vada frumusetea locurilor si sa se obisnuiasca cu atmosfera de la curte.

“Am fost intr-o scurta vacanta, de o saptamana, in Bucovina, la niste prieteni, unde ne simtim foarte bine si unde ne antrenam pentru locuitul la casa. Mai avem putin si ne vom muta si noi la casa si vrem ca Ruxandra sa fie pregatita sa-si petreaca timpul in aer liber, sa se joace in gradina”, spune Ioana.


Restul vacantei familiei Papadopol s-a petrecut in Bucuresti, pentru ca Alexandru a fost ocupat cu terminarea lucrarilor la noua casa. “Dupa ce ne-am intors din Bucovina am stat in Bucuresti. Insa nu ne putem plange de lipsa de odihna si distractie, am fost aproape in fiecare weekend la un gratar cu fratele lui Alexandru si familia lui, unde si noi si copiii ne-am simtit foarte bine. In plus, in luna mai am fost in Turcia, la filmari, iar Ruxandra si Alexandru au avut parte de o minivacanta acolo”, marturiseste actrita de la ACASA TV, care va interpreta, in telenovela “Iubire si onoare”, rolul unei femei de origine araba.

 

Sursa: ACASA TV

VIDEO PROTVPLUS.RO