Tanar umilit si hartuit sexual de un cocalar! VEZI VIDEO!

Ultima actualizare: 29-10-2012 15:42

Mai multi utilizatori www.stirileprotv.ro ne-au trimis cu insistenta in ultimele zile imaginile in care un tanar este batjocorit, pentru simplul fapt ca a indraznit sa mearga pe bicicleta.

 

Chiar daca, se pare, ca incidentul s-a petrecut in urma cu mai bine de un 1 an de zile, am decis sa prezentam imaginile, nu ca pe o noutate absoluta, ci pentru a protesta fata de acest tip de comportament, care nu are nimic in comun cu civilizatia sau bunul simt.

In rolul principal s-a autodistribuit un barbat ajuns la o varsta la care multi se gandesc sa-si intemeieze o familie, daca nu cumva au facut deja acest pas. In schimb, eroul nostru prefera sa-si petreaca timpul distrandu-se in fata blocului, pe seama unui baiat cu multi ani mai mic decat el. Singura greseala a acestuia e ca a indraznit sa mearga cu bicicleta pe teritoriul "glumetului".

Frustrat probabil pentru ca a trebuit sa plateasca taxa de prima inmatriculare, dupa cum reiese din spusele lui, barbatul intre doua varste incepe sa-i reproseze baiatului, printre altele, ca nu are la bicicleta numere de inmatriculare, vesta sau asigurare. Iar intr-un final concluzioneaza nervos: "Deci tu mergi pe banii mei!".

Amuzat, un prieten al oratorului de ocazie filmeaza amuzat scena si chiar isi completeaza din cand in cand amicul. Ba chiar il intarata sa-l injure si sa-l agreseze fizic pe adolescent.

Baiatul nu stie daca sa ia in serios reprosurile, bulversat fiind de agresivitatea barbatului si oricum este amenintat cu bataia, daca indrazneste sa spuna ceva. Circul ieftin se termina in momentul in care agresorul arunca furios bicicleta pe un morman de pamant.

Nota: Am ales sa prezentam aceste imagini necenzurate, pentru a arata explicit pana unde poate merge mitocania unor conationali de-ai nostri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO