Templul ororilor! Sute de fetusi, gasiti morti intr-un "loc sfant"!

Ultima actualizare: 05-11-2012 12:00
embrion

Mai mult de 340 fetusi au fost gasiti intr-un templu budist din Bangkok, ei fiind descoperiti dupa ce localnicii au reclamat mirosul insuportabil, a anuntat politia locala.

CNN: Descoperirea fetusilor, proveniti din avorturi ilegale, a condus la sase angajati de pompe funebre, care au fost retinuti pentru interogatorii, a informat locotenent-colonelul Chusak Kumsai. Antreprenorul sef de pompe funebre a recunoscut faptul ca a primit fetusii de la mai multe clinici, a precizat Kumsai. Temple din Thailanda au astfel de angajati care pregatesc corpurile pentru crematoriu. Fetusi au fost ridicati din templul Phai-nguern Chotinaram, din centrul Bangkok, pentru a fi expertizati la Institutul de Criminalistica in cadrul investigatiei declansate.

Reuters: Misterul stiintei, dezlegat la CERN! Cercetatorii au "blocat" anti-materia Fizicienii de la Centrul European de Cercetare Nucleara (CERN) au anuntat ca au creat si blocat anti-materia, unul dintre cele mai mari mistere ale stiintei moderne. Cercetatorii au declarat ca au reusit sa produca atomi anti-hidrogen - opsul atomilor de hidrogen - in vid si au reusit sa ii tina blocati pentru mai putin de o secunda: "Suficient timp pentru a-i studia".

El Mundo: Disperat, un om de afaceri ruinat de mafie isi vinde organele pe internet Opt persoane au fost arestate cand omul de afaceri Ignazio Cutro le-a denuntat pentru deturnare de fonduri in Agrigente, Sicilia, potrivit presei. Clanurile mafiote s-au razbunat, barbatul ajungand sa dea faliment. Cutro, de 44 de ani, co-fondator al unei asociatii anti-extorcare Libera Terre, foarte activa in regiunea Agrigente pentru a sensibiliza comerciantii si antreprenorii sa lupte impotriva mafiei, afirma pe blogul sau ca aceste actiuni au fost abandonate de autoritati si lasate in sarcina sa.

Bloomberg: 33 de femei protesteaza in adancuri... tot in Chile Cele 33 de femei au coborat la adancimea de 500 de metri in mina Chiflon del Diablo, situata in apropierea orasului Lota, la 500 de kilometri sud de Santiago. Fosta mina de carbuni, inchisa in anii 1990, a fost transformata intr-o atractie turistica. Protestatarele, care sustin ca reprezinta 12.000 de persoane din centrul si sudul tarii, cer reactivarea si introducerea in bugetul pe 2011 a unui plan care sa prevada angajari pentru lucrari de reconstructie.

The Telegraph: Targurile de Craciun din Germania ar putea fi "vizitate" de teroristi Guvernul german a anuntat miercuri o consolidare a masurilor de securitate in lupta impotriva terorismului, din cauza unui risc sporit de atentate islamiste, un asemenea atac fiind prevazut la sfarsitul lunii. "Potrivit informatiilor unui partener strain (...), un atentat probabil urmeaza sa aiba loc la sfarsitul lui noiembrie", a anuntat ministrul Afacerilor Interne, Thomas de Maiziere, intr-o conferinta de presa, convocata in graba, la Berlin.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO