Primele fotografii cu Adelina Chivu dupa nastere! A venit singura in tara!

Ultima actualizare: 07-11-2012 00:46
Adelina Chivu

Sotia fotbalistului Cristi Chivu a zburat din Italia pentru o vizita la stomatolog. Din cauza vremii nefavorabile, avionul ei a avut o intarziere de peste o ora, iar Adelina a inceput o cursa contracronometru pentru a nu rata programarea.

Cancan: La nici trei saptamani de la nasterea celei de-a doua fiice, Adelina Chivu a facut o vizita neasteptata in Romania. Determinata sa-si rezolve o problema stomatologica, se pare, urgenta, sotia fundasului de la Inter si-a lasat copiii, Anastasia (trei saptamani) si Natalia (un an si opt luni) in grija bunicii lor, s-a urcat in avion cu destinatia Bucuresti si a alocat trei zile rezolvarii problemelor din tara. Prioritara insa a fost programarea la dentist, pe care a fost cat pe ce sa o rateze. Din cauza cetii si a vremii inchise, cursa ei a avut o intarziere de o ora si zece minute. Adelina a ajuns pe Otopeni la 13.40, in loc de 12.30, in conditiile in care la 15.00 avea intalnire cu stomatologul.

Click: SENZATIONAL! Bianca si-a filmat prietena goala la dus Bianca Dragusanu isi da masca jos acasa, unde este practic de nerecunoscut, comportamentul ei fiind schimbat la 180 de grade fata de cel cu care ne-a obisnuit pe sticla! Bianca si Lavinia s-au filmat una pe alta in ipostaze incredibile, la hotel, in apartamentul Biancai de pe Soseaua Nordului, unde cele doua au locuit impreuna timp de un an de zile, in masina sau la chefuri cu manelisti.

Libertatea: Delia Matache si Razvan Munteanu nu se mai ascund Relatia Deliei Matache cu Razvan Munteanu, unul dintre cei doi patroni ai clubului bucurestean Vintage, devine din ce in ce mai serioasa, asa ca nu se mai ascund. Dupa doua zile si o noapte petrecute la Predeal, in vila lui Razvan, cei doi au intrat, tinandu-se de mana, la Cinema Patria, luni seara, la gala de deschidere a celei de-a 20-a editii a Festivalului DAKino. De acolo, au plecat impreuna la inaugurarea unui restaurant, iar peste noapte au ramas in locuinta omului de afaceri, din zona Piata Unirii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO