Frumoasa Kate Middleton va avea statuie... de ceara!

Kate Middleton, Printul William

Pentru ca nu e de ajuns ca frumoasa Kate sa se casatoreasca cu un print, aceasta va fi "colega" cu cele mai faimoase vedete din lume la Muzeul de Ceara Madame Tussauds.

People: Reprezentantii muzeului au anuntat ca intentioneaza sa o sculpteze pe viitoarea printesa si sa o aseze langa logodnicul ei, printul William si fratele acestuia printul Harry. Evenimentul va avea loc imediat dupa nunta acestora din aprilie 2011."Mereu am avut o relatie foarte stransa cu Palatul, si toti de la Printesa Diana si pana la Camilla au pozat pentru noi si astfel se afla in galeria noastra", au declarat reprezentantii muzeului.

MTV: "Pantera roz" si "Exorcistul", pe lista celor 25 de filme incluse in National Film Registry in 2010 Membrii cu drept de vot din Library of Congress au anuntat titlurile celor 25 de filme incluse in 2010 in National Film Registry, pe aceasta lista regasindu-se atat pelicule obscure, filme avangardiste, cat si pelicule din "mainstream", precum "Pantera roz" si "Exorcistul". Pe aceasta lista prestigioasa se regasesc o serie de titluri celebre, precum " All the President's Men" (1976), " Saturday Night Fever" (1977), " Airplane!" (1980) si " The Empire Strikes Back" (1980).

Mirror: Jerry Seinfeld va primi un milion de lire sterline pentru un show de 90 de minute la Londra Acesta va fi primul spectacol pe care Jerry Seinfeld il va sustine la Londra in ultimii 12 ani. Peste 20.000 de bilete au fost puse in vanzare, la pretul de 110 lire sterline (170 de dolari). Invitat sa se pronunte asupra pretului biletelor, comicul american in varsta de 56 de ani - celebru pentru personajul omonim din sitcomul american "Seinfeld" - a raspuns printr-o gluma: "Chiar valorez atat de mult? Nu-mi vine sa cred. Sper ca exista in Marea Britanie un public dispus sa ma vada".

Hollywood: Simon Baker a devenit cel mai bine platit actor de televiziune Simon Baker a devenit cel mai bine platit actor de televiziune dintr-un serial dramatic, australianul urmand sa primeasca un salariu de 430.000 de dolari pe episod, pentru rolul sau din "The Mentalist". Pe locul al doilea in acest clasament inedit se afla Hugh Laurie, starul serialul "Dr. House", care primeste 400.000 de dolari pentru fiecare episod. Locul al treilea este ocupat de Laurence Fishburne, al carui salariu pentru rolul din "CSI - Crime si Investigatii" este de 350.000 de dolari pe episod.

Citește și
Kate Middleton, Printul William
Printul William si Kate Middleton, despartiti... de Craciun
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”
Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Ce lucruri fierbinti trebuie sa stiti despre logodnica lui Hugh Hefner
Ce lucruri fierbinti trebuie sa stiti despre logodnica lui Hugh Hefner

Logodna sa cu unul dintre cei mai faimosi barbati din lume a aruncat-o pe frumoasa Crystal Harris in lumina reflectoarelor. Asa ca merita sa aflam ce atuuri a avut aceasta domnita pentru a-i cuceri inima lui Hugh Hefner.

Printul William si Kate Middleton, despartiti... de Craciun
Printul William si Kate Middleton, despartiti... de Craciun

Printul William si logodnica sa, Kate Middleton vor porni in 2011 in cea mai frumoasa calatorie a vietii lor, insa pentru moment mai trebuie sa faca ceva sacrificii: de exemplu nu au putut sa petreaca impreuna Craciunul.

Ricky Martin are planuri mari pentru 2011: vrea sa adopte un copil
Ricky Martin are planuri mari pentru 2011: vrea sa adopte un copil

Desi are deja doi copii minunati - gemenii Matteo si Valentino - Ricky Martin vrea ca familia lui sa creasca, asa ca adoptia este o alternativa la care cantaretul ar apela cu incredere.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.