Slujitorul Diavolului: a omorat 20.000 de copii si le-a mancat inima!

Joshua Milton Blahyi

Joshua Blahyi este de departe unul dintre cei mai rai oameni de pe pamant. Povestea lui incepe in 1982 atunci cand membrii tribului Krahn din Liberia se pregateau sa-l initieze ca mare preot.

Daily Mail: "In sunetul de tobe, mi-am dat jos pelerina care ma imbraca si am ramas in fata oamenilor din trib, in pielea goala. In acel moment, unul din batranii tribului mi-a adus pe brate o fetita, pe care a dezbracat-o si uns-o cu rasina. Apoi am auzit o voce care mi-a spus sa o tai in mai multe bucati, apoi sa ii mananc inima si celelalte organe. Dupa acest ritual de initiere, am avut o viziune in care l-am vazut pe Diavol care mi-a spus ca voi deveni un mare luptator. Mi-a promis ca imi va spori puterea, insa in schimb va trebui sa continui sa sacrific copii, iar apoi sa le mananc inimile", aceasta este declaratia socanta a lui Joshua Blahyi, cel despre care se spune ca a fost confidentul diavolului. Teribil este faptul ca atunci cand a fost initiat ca mare preot al tribului Joshua nu avea decat 11 ani.

Dupa cum a fost profetizat de Diavol, baiatul a devenit unul dintre luptatorii cel mai de temut din Liberia, supranumindu-se: Generalul Gol ( el mergea la razboi in pielea goala, purtand doar o pereche de cizme in picioare si mitraliere in maini). La ritualul de initiere la care a participat la varsta de 11 ani a comis prima crima, din urmatoarele 20.000 - asupra carora isi asuma acum responsabilitatea.

Insa totul s-a schimbat intr-o zi. O mama a venit la el si si-a dat propria fiica sa fie jertfita pe altar de catre Joshua. "De obicei, copiii pe care ii rapeam sa zbateau, tipau si voiau cu orice pret sa scape vii, insa nu si aceasta fetita in varsta de 3 ani. Ea m-a privit drept in ochi cu o seninatate uimitoare, iar in acel moment mi s-a aratat intr-o viziune Iisus, care mi-a spus ca trebuie sa opresc aceste crime, si sa ma convertesc si sa devin pastor!", a declarat Joshua. Acum acesta urmeaza calea credintei si este gata sa isi asume responsabilitatea si sa accepte orice pedeapsa pentru masacrul pe care l-a facut.

Reuters: Casa Alba si Pentagonul condamna ferm publicarea documentelor  "Ca sa fie clar, astfel de revelatii prezinta riscuri pentru diplomatii nostri, pentru membrii comunitatii de informatii si pentru oamenii din lumea intreaga care fac apel la Statele Unite pentru ajutor in promovarea democratiei si a unui guvern transparent", a declarat purtatorul de cuvant al presedintelui Barack Obama, Robert Gibbs. Si Pentagonul a condamnat publicarea documentelor "obtinute ilegal" de WikiLeaks, afirmand ca a luat masuri pentru a evita alte scurgeri de informatii in viitor.

Citește și
Bristol Palin
Cineva nu o iubeste pe Sarah Palin! Fiica ei, amenintata cu moartea!
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

The Telegraph: WikiLeaks va ajuta Danemarca intr-o ancheta privind torturarea unor prizonieri in Irak  "Cu doua saptamani in urma, WikiLeaks a incheiat un acord cu Ministerul danez al Apararii, caruia i-a oferit acces la documentele americane aflate in posesia site-ului", a afirmat cotidianul Politiken, citand o declaratie a fondatorului WikiLeaks, Julian Assange. Assange a sustinut duminica o videoconferinta, adresandu-se unui grup de ziaristi aflati la Amman. WikiLeaks, care si-a anuntat intentia de a difuza in curand milioane de documente secrete americane, a publicat in octombrie 400.000 de documente confidentiale privind razboiul din Irak.

Ria Novosti: Hugo Chavez: Rusia a oferit Venezuelei un credit pentru cumpararea de armament rusesc . In cursul unei ceremonii care a marcat implinirea a 90 de ani de la infiintarea Fortelor Aeriene venezuelane, Hugo Chavez a declarat ca acordul pentru imprumut a fost incheiat cu ocazia vizitei sale la Moscova, in octombrie. "Am fost in Rusia de curand, iar Guvernul rus ne-a oferit un credit de patru miliarde de dolari pentru a ne ajuta sa consolidam capacitatile militare", afirma presedintele Venezuelei.

CNNChina propune consultari de urgenta in legatura cu Coreea de Nord China "propune convocarea de consultari de urgenta intre sefii delegatiilor la negocierile multipartite, la inceputul lunii decembrie, la Beijing, pentru un schimb de puncte de vedere asupra subiectelor care provoaca preocupare acum", a declarat Wu Dawei, seful delegatiei chineze la negocieri. "Comunitatea internationala - in special partenerii de negociere - este profund ingrijorata" din cauza tensiunilor din Peninsula Coreeana, a adaugat Wu. Coreea de Nord a bombardat, marti, o insula locuita sud-coreeana, provocand moartea a patru persoane.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Culmea! Pretinde ca a cumparat Soarele si vrea taxe de la toti pamantenii
Culmea! Pretinde ca a cumparat Soarele si vrea taxe de la toti pamantenii

Tocmai pentru ca taxele pe care le platim sunt multe si mari, o femeie a decis ca una in plus nu strica, astfel s-a hotarat sa spuna lumii ca ea a cumparat Soarele, si ca vrea bani de la pamanteni pentru a se bucura in continuare de lumina si caldura!

Cineva nu o iubeste pe Sarah Palin! Fiica ei, amenintata cu moartea!
Cineva nu o iubeste pe Sarah Palin! Fiica ei, amenintata cu moartea!

Fiica lui Sarah Palin, Bristol Palin, a primit amenintari cu moartea, in conditiile in care urma sa participe la finala Dansez pentru tine, in varianta americana.

Teribil! Seful i-a taiat buzele cu foarfeca si a ars-o cu fierul de calcat
Teribil! Seful i-a taiat buzele cu foarfeca si a ars-o cu fierul de calcat

O tanara zace pe un pat de spital din Arabia Saudita cu capul bandajat, buzele taiate, arsuri pe tot corpul si fracturi ale membrelor. A fost supusa acestei torturi inimaginabile de catre seful ei. 

Recomandări
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct

Unul dintre principalii aliați europeni ai Ucrainei a declarat că ar putea cumpăra sisteme de apărare antiaeriană Patriot, fabricate în SUA, din alte țări pentru a le trimite în Ucraina.

 

Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu
Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu

Navele de război ale Marinei SUA au folosit un interceptor de rachete pentru prima dată în luptă în weekend, în timp ce apărau Israelul de un atac iranian fără precedent, scrie Business Insider.

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje de venit între săraci și bogați
România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje de venit între săraci și bogați

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat.