Cineva nu o iubeste pe Sarah Palin! Fiica ei, amenintata cu moartea!

Ultima actualizare: 03-11-2012 00:27
Bristol Palin

Fiica lui Sarah Palin, Bristol Palin, a primit amenintari cu moartea, in conditiile in care urma sa participe la finala Dansez pentru tine, in varianta americana.

The Examiner: Securitatea lui Bristol Palin si a partenerului ei de dans, Mark Ballas, a fost revizuita, dupa ce fiicei fostului guvernator al statului Alaska i-au fost adresate amenintari cu moartea. Oficiali ai emisiunii l-au somat pe Ballas sa nu mai posteze mesaje pe contul sau de Twitter, deoarece acest lucru ar intensifica fanatismul unora. O scrisoare trimisa saptamana trecuta lui Bristol Palin continea o pudra alba. In urma analizelor, aceasta substanta s-a dovedit a fi talc. "Toata lumea este agitata. Este doar un concurs de dans, dar a devenit o nebunie", a declarat o sursa anonima.

Reuters: Marinimosul Obama! A gratiat doi curcani inainte de Ziua Recunostintei Presedintele american, Barack Obama, "a gratiat" simbolic doi curcani miercuri, cu o zi inainte de Ziua Recunostintei, declarandu-se fericit ca a evitat "cel putin un masacru" in aceasta luna, intr-o aluzie la infrangerea suferita de tabara sa la recentele alegeri legislative. "Am o datorie, in calitate de presedinte al celei mai puternice tari din lume: sa gratiez doi curcani", a explicat Obama, in timpul unei alocutiuni in gradina Casei Albe, in prezenta fiicelor sale Sasha si Malia si a unui curcan de 20 de kilograme numit "Apple" (Mar) "Si permiteti-mi sa va spun ca este intr-adevar bine sa impiedici cel putin un masacru in aceasta luna noiembrie", a glumit Obama.

ABC News: Cozi pe aeroporturile din SUA, din cauza unui protest fata de masurile de securitate  Organizata pe Internet, "Ziua fara scanere corporale" sau "National Opt Out Day" face apel catre calatori sa ceara sa fie perchezitionati manual inainte de a urca in avion, mai degraba decat sa treaca prin scanerele corporale, care releva in totalitate trasaturile anatomice. Aceste perchezitii manuale consolidate necesita mai mult timp decat cele sase secunde necesare la trecerea printr-un scaner corporal. Aceasta forma de protest ar putea transforma intr-un cosmar asteptarea la coada pe aeroporturi, la plecare, pentru Ziua Recunostintei, cel mai aglomerat sfarsit de saptamana din an pe aeroporturi, in gari si pe drumuri.

The Wall Street Journal: Joe Biden: SUA au aratat ca planul antiracheta si controlul armamentului se pot derula in paralel "In septembrie 2009, cand presedintele Obama a decis modificarea planului predecesorului sau de instalare a unor elemente antiracheta in Europa, unii critici sustineau ca aliatii nostri fusesera sacrificati de dragul relansarii relatiilor cu Rusia. Altii spuneau ca relansarea relatiilor cu Rusia va fi afectata de noul plan american antiracheta. Scepticii s-au inselat in ambele privinte", argumenteaza Joseph Biden. "Cu ocazia summitului NATO de la Lisabona, presedintele Obama a reusit sa obtina unitatea Europei pentru sustinerea planului antiracheta, obtinand si sustinere pentru noul Tratat START, care este analizat acum de Senatul SUA. Astfel, a demonstrat ca apararea antiracheta si controlul armamentului se pot derula in paralel", subliniaza Biden.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO