TOPUL celor mai sangerosi criminali-vampiri

criminali

Literatura si filmele sunt pline de monstri care sug sangele oamenilor si terorizeaza orasele. Dar stiati ca astfel de criminali-vampiri chiar exista?

Bine, poate nu sunt colti inclusi, nu apar nici varcolaci, dar toti cei despre care veti citi au in comun setea de sange.

10. Fritz Haarmann

Cunoscut si ca "Vampirul din Hanovra" sau "Macelarul din Hanovra", acest criminal in serie german se pare ca e responsabil pentru cel putin 27 de crime si a fost condamnat pentru 24. Si-a inceput infractiunile in 1898, cu molestarea de minori, dar a trecut rapid la viol si omor. Tinerii pe care i-a macelarit aveau varste intre 10 si 22 de ani. Pe cei mai multi i-a omorat muscandu-i de gat si chiar le vindea carnea la piata. In 1925 a fost ghilotinat. capul sau a fost pastrat, pentru ca specialistii sa ii studieze creierul.

Citește și
bebelus
Minte bolnava. A ucis sute de bebelusi pe care ii depozita in casa
Mărturia tinerei care a mers să reclame că un polițist a violat-o. „L-am întrebat dacă recunoaște că i-am spus «Nu!» în mod repetat”. Umilințele pe care acuză că le-a trăit în secția de poliție


9. Tsutomu Miyazaki

Lui i s-a spus "Ucigasul cel mic" sau "Dracula". A mutilat patru fetite, cu vastre intre patru si sapte ani, intre 1988 si 1999, la Tokio. Dupa ce a omorat-o pe una dintre ele, i-a baut sangele si i-a mancat mainile. De parca nu era de ajuns, le-a terorizat pe familiile victimelor, trimitandu-le scarisori in care descria ce a facut. A fost executat in 2008.


8. Philip Onyancha

Nu se stie clar daca a omorat 17 sau 19 oameni, dar le-a povestit politistilor din Kenya ca le-a baut sangele, ca parte a unui ritual. A dat vina pe influenta fortelor oculte care il faceau insetat de sange, dar a marturisit ca a invatat sa il bea de la o femeie. Barbatul voia sa ajunga la 100 de victime.


7. Nico Claux

Anteprenor de pompe funebre in 1994 cand a fost arestat, a marturisit ca a ucis si vandalizat morminte. La perchezitia in apartamentul lui, politia a gasit schelete si sange furat de la o banca de sange locala. Claux a spus ca era canibal si ca manca bucati de carne din cadavrele venite la imbalsamare. A fost condamnat la 12 ani de inchisoare, desi multi se intrebau daca e in deplinatatea facultatilor mentale. Acum, dupa sapte ani de detentie, e in libertate.


6. Marcelo de Andrade

A crescut in Rio de Janeiro, victima a abuzurilor fizice si psihice. In aprilie 1991 ain ceput sa ucida si vreme de noua luni a omorat 14 tineri saraci. I-a violat si a marturisit ca le-a baut sangele, ca sa "devina la fel de frumos ca ei". E intenat acum la nebuni.

 

5. Andrei Chikatilo

"Spintecatorul din Rostov" si-a inceput crimele in 1978 si a continuat seria pana a ajuns la 53. Toate cadavrele descoperite nu mai aveau ochi, iar organele sexuale le erau partial sau complet indepartate. Viola si manca din victimele sale. A fost executat in 1994.


 

4.James P. Riva

Riva si-a impuscat bunica la 23 de ani, in timp ce aceasta era in scaunul cu rotile, apoi a si injunghiat-o de cateva ori in inima. I-a baut sangele si a dat foc casei pentru a indeparta urmele. Apoi a pretins ca e un vampir care are 700 de ani care avea nevoie de sangele ei, dar ca si bunica era tot vampir si venea noaptea la el in dormitor sa ii bea sangele. Riva e in inchisoare pentru toata viata.


3. Mauricio Lopez

Cand Lopez a aflat ca nepoata lui Mariella avea o relatie cu sotul surorii ei, a decis ca e vremea sa se razbune sangeros. L-a injunghiat pe barbatul infidel in fata sotiei si a copiilor, a umplut un pahar de plastic cu sangele lui si l-a baut. S-a facut nevazut multa vreme, dar a fost prins.


2. Daniel and Manuela Ruda

In 2001, cuplul de germani a omorat un coleg al barbatului, cu 66 de lovituri de cutit, l-au lovit apoi cu un ciocan si i-au baut sangele. Apoi au facut sex intr-un cosciug. Amandoi au pretins ca diavolul le-a poruncit asta. Daniel Ruda a primit 15 ani, iar sotia, 13.


1.Richard Chase

Chase s-a nascut in California si a primit porecla de "Vampirul din Sacramento", dupa ce a omorat sase oameni intr-o singura luna, a mancat din carnea lor si le-a baut sangele. In adolescenta a devenit alcoolic si consumator de droguri, dar si obsedat de fluidele organice. A ajuns chiar la spital, dupa ce si-a injectat in vena sange de iepure. Uneia dintre victime i-a mancat toate organele interne, plus creierul. In 1979 a fost condamnat la moarte in camera de gazare, dar in 1980 s-a sinucis cu ajutorul anti-depresivelor prescrise de medicul inchisorii.

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Familia unui mafiot rus a fost masacrata: 8 cadavre lasate in garaj
Familia unui mafiot rus a fost masacrata: 8 cadavre lasate in garaj

In Rusia, politistii au gasit 8 cadavre, intr-un garaj din orasul Stavropol. Victimele sunt un cunoscut mafiot local si membrii familiei sale.

Minte bolnava. A ucis sute de bebelusi pe care ii depozita in casa
Minte bolnava. A ucis sute de bebelusi pe care ii depozita in casa

"O casa a ororilor". Astfel descriu politistii din Philadelphia cabinetul unui doctor care, timp de 30 de ani, a ucis sute de bebelusi. Barbatul le promitea femeilor insarcinate avorturi, desi acestea erau aproape de termen.

Ultima sansa – azi poti cumpara o INIMA DE VAMPIR de pe internet!
Ultima sansa – azi poti cumpara o INIMA DE VAMPIR de pe internet!

"Inima vampirului Auguste Delagrange, ucis pe 7 Aprilie 1912" este textul ce acompaniaza unul dintre cele mai ciudate obiecte vandute vreodata pe ebay.

Recomandări
Ciolacu pretinde că inflația scade lunar în România, dar uită să spună că e la cel mai înalt nivel din UE
Ciolacu pretinde că inflația scade lunar în România, dar uită să spună că e la cel mai înalt nivel din UE

Marcel Ciolacu pretinde că inflația este pe un trend descendent în România, cu scăderi lunare. Totuși, țara noastră a rămas cu cea mai mare inflație din Europa, arată statisticile oficiale.

Marcel Boloș: „În ultimul an, agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă” dar „e loc de creștere”
Marcel Boloș: „În ultimul an, agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă” dar „e loc de creștere”

România are un rating suveran și o perspectivă stabilă economic, confirmată de agențiile internaționale de rating, „dar asta nu înseamnă că nu există loc de creștere”, afirmă ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

Zelenski îi trage de mânecă pe aliații NATO: „Ucraina are nevoie de cel puțin șapte sisteme de apărare antiaeriană Patriot”
Zelenski îi trage de mânecă pe aliații NATO: „Ucraina are nevoie de cel puțin șapte sisteme de apărare antiaeriană Patriot”

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, le-a spus liderilor din Alianța Nord-Atlantică (NATO) de ce ar avea nevoie țara sa pentru a putea face față atacurilor aeriene lansate fără oprire de armata Kremlinului.