Si-a omorat in bataie servitorul! Top 10 sefi malefici

Ultima actualizare: 11-10-2012 07:46
Sef

Nu ai vrea sa-i ai ca sefi! Isi bat angajatii, ii concediaza pentru ca sunt in coma sau pentru ca recuperarea dupa operatia la inima dureaza prea mult. Unul dintre ei i-a spart unei femei nasul, fortand-o sa sarute un alt angajat. Afla-le povestile!

1. Seful care si-a omorat in bataie servitorul

Saud Abdulaziz bin Nasser al Saud, un print din Arabia Saudita, si-a batut si strangulat servitorul. Cu trei saptamani inainte de decesul lui Bandar Adulaziz, printul a fost filmat de camera de supraveghere a unui lift din hotelul Landmark, unde acestia locuiau, cum il batea pe servitor. Cadavrul barbatului a fost descoperit chiar in patul printului.

2. Seful care si-a concediat angajatul chiar in spital pentru ca recuperarea dupa un dublu by-pass a durat prea mult

Murray Gardiner, in varsta de 60 de ani, a fost supus unei operatii la inima dupa ce s-a plans de dureri de piept timp de o saptamana. In timp ce se recupera la spital a fost vizitat de seful lui, Julian Proctor, care i-a spus ca, dupa parerea lui operatia nu a fost un succes si ca intoarcerea la serviciu “l-ar putea omori pe Gardiner”. Barbatul si-a informat seful ca va fi pe picioare in trei luni, inca acesta i-a spus ca nu poate astepta atat de mult.

3. Sefa care si-a lovit asistenta cu telefonul mobil in cap

Nimeni alta decat Naomi Campbell, care a aruncat dupa asistenta romanca cu telefonul. Din pacate pentru conationala noastra, Naomi a avut si tinta. Femeia a fost nimerita in cap, iar medicii i-au inchis rana cu patru cusaturi.

4. Seful care si-a obligat angajatele sa-si tatueze pe gat data nasterii lui si le-a obligat sa faca sex cu el

Alex “Daddy” Campbell, sau “Taticul”, in romana, patronul unui salon de masaj, si-a fortat angajatele sa faca sex cu el, sub amenintarea ca va face public un video cu ele intretinand relatii sexuale cu alte femei. In plus, le obliga sa-si tatueze pe gat potcoave sau numarul "917", data lui de nastere, 17 septembrie.

5. Seful care a contruit un oras cu reguli proprii pentru angajatii lui

Pullman, industrias, a trait in secolul al XIX-lea si si-a creat propriul oras, unde i-a obligat pe angajatii lui sa locuiasca. 12.000 de oameni traiau dupa regulile industriasului. Printre acestea: alcoolul nu se vindea decat in hotelul Florence. Oamenii erau nemultumiti pentru ca salariile erau foarte mici, iar Pullman cerea mult pe chirii. Industriasul a creat chiar si o bancnota proprie, pe care angajatii o puteau folosi numai in oras.

6. Seful care si-a concediat un angajat pentru ca nu l-a recunoscut

James Dolan, presedintele Madison Square Garden, a creat o atmosfera ostila la locul de munca. Angajatii de pe posturile inferioare erau umiliti. Si-a concediat un subaltern pentru ca i-a servit un pahar de Cola fara gheata si un altul pentru ca nu l-a recunoscut. A creat o atmosfera “de vestiar” unde cuvinte ca si “curva” sau “penis” erau ceva normal.

7. Seful care a falimentat o companie in patru luni, lasand fara slujba 20.000 de oameni

Jeffrey Skilling a fost presedintele-executiv al companiei Enron din februarie 2001 pana in august 2001. A adus compania la faliment si a lasat fara slujba 20.000 de oameni. Multi dintre ei si-au pierdut toate economiile.

8. Seful care si-a concediat angajata pentru ca absenta nemotivat de la munca... Angajata era de fapt in coma!

S-a intamplat la Punt del Peix, Barcelona. Femeia a fost implicata intr-un tragic accident de masina.

9. Seful care si-a pacalit angajatii sa-i plateasca conbustibilul la avioane

Lenny “Nails” Dykstra, un fost jucator al echipei de baseball Mets, din New York, a falimentat in 2009. Nu inainte de a-si pacali angajatii sa-i plateasca combustibilul la avioane folosind cartile de credit.

10. Seful care i-a spart nasul unei angajate incercand sa o forteze sa sarute alte angajate

Richard “Mad Dog” Beckman a impins-o pe Carol Matthew cu fata in capul unei alte femei, provocandu-i o fractura nazala. A facut-o ca sa o oblige pe Carol sa o sarute pe Emily Jahncke Davis, regizor de show-uri de moda.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO