Si-a omorat in bataie servitorul! Top 10 sefi malefici

Sef

Nu ai vrea sa-i ai ca sefi! Isi bat angajatii, ii concediaza pentru ca sunt in coma sau pentru ca recuperarea dupa operatia la inima dureaza prea mult. Unul dintre ei i-a spart unei femei nasul, fortand-o sa sarute un alt angajat. Afla-le povestile!

1. Seful care si-a omorat in bataie servitorul

Saud Abdulaziz bin Nasser al Saud, un print din Arabia Saudita, si-a batut si strangulat servitorul. Cu trei saptamani inainte de decesul lui Bandar Adulaziz, printul a fost filmat de camera de supraveghere a unui lift din hotelul Landmark, unde acestia locuiau, cum il batea pe servitor. Cadavrul barbatului a fost descoperit chiar in patul printului.

2. Seful care si-a concediat angajatul chiar in spital pentru ca recuperarea dupa un dublu by-pass a durat prea mult

Murray Gardiner, in varsta de 60 de ani, a fost supus unei operatii la inima dupa ce s-a plans de dureri de piept timp de o saptamana. In timp ce se recupera la spital a fost vizitat de seful lui, Julian Proctor, care i-a spus ca, dupa parerea lui operatia nu a fost un succes si ca intoarcerea la serviciu “l-ar putea omori pe Gardiner”. Barbatul si-a informat seful ca va fi pe picioare in trei luni, inca acesta i-a spus ca nu poate astepta atat de mult.

Citește și
Janet Jackson
Top 10 faze penibile pe scena
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

3. Sefa care si-a lovit asistenta cu telefonul mobil in cap

Nimeni alta decat Naomi Campbell, care a aruncat dupa asistenta romanca cu telefonul. Din pacate pentru conationala noastra, Naomi a avut si tinta. Femeia a fost nimerita in cap, iar medicii i-au inchis rana cu patru cusaturi.

4. Seful care si-a obligat angajatele sa-si tatueze pe gat data nasterii lui si le-a obligat sa faca sex cu el

Alex “Daddy” Campbell, sau “Taticul”, in romana, patronul unui salon de masaj, si-a fortat angajatele sa faca sex cu el, sub amenintarea ca va face public un video cu ele intretinand relatii sexuale cu alte femei. In plus, le obliga sa-si tatueze pe gat potcoave sau numarul "917", data lui de nastere, 17 septembrie.

5. Seful care a contruit un oras cu reguli proprii pentru angajatii lui

Pullman, industrias, a trait in secolul al XIX-lea si si-a creat propriul oras, unde i-a obligat pe angajatii lui sa locuiasca. 12.000 de oameni traiau dupa regulile industriasului. Printre acestea: alcoolul nu se vindea decat in hotelul Florence. Oamenii erau nemultumiti pentru ca salariile erau foarte mici, iar Pullman cerea mult pe chirii. Industriasul a creat chiar si o bancnota proprie, pe care angajatii o puteau folosi numai in oras.

6. Seful care si-a concediat un angajat pentru ca nu l-a recunoscut

James Dolan, presedintele Madison Square Garden, a creat o atmosfera ostila la locul de munca. Angajatii de pe posturile inferioare erau umiliti. Si-a concediat un subaltern pentru ca i-a servit un pahar de Cola fara gheata si un altul pentru ca nu l-a recunoscut. A creat o atmosfera “de vestiar” unde cuvinte ca si “curva” sau “penis” erau ceva normal.

7. Seful care a falimentat o companie in patru luni, lasand fara slujba 20.000 de oameni

Jeffrey Skilling a fost presedintele-executiv al companiei Enron din februarie 2001 pana in august 2001. A adus compania la faliment si a lasat fara slujba 20.000 de oameni. Multi dintre ei si-au pierdut toate economiile.

8. Seful care si-a concediat angajata pentru ca absenta nemotivat de la munca... Angajata era de fapt in coma!

S-a intamplat la Punt del Peix, Barcelona. Femeia a fost implicata intr-un tragic accident de masina.

9. Seful care si-a pacalit angajatii sa-i plateasca conbustibilul la avioane

Lenny “Nails” Dykstra, un fost jucator al echipei de baseball Mets, din New York, a falimentat in 2009. Nu inainte de a-si pacali angajatii sa-i plateasca combustibilul la avioane folosind cartile de credit.

10. Seful care i-a spart nasul unei angajate incercand sa o forteze sa sarute alte angajate

Richard “Mad Dog” Beckman a impins-o pe Carol Matthew cu fata in capul unei alte femei, provocandu-i o fractura nazala. A facut-o ca sa o oblige pe Carol sa o sarute pe Emily Jahncke Davis, regizor de show-uri de moda.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Miliardari la 26 de ani! Vezi topul celor mai tineri bogatasi din America
Miliardari la 26 de ani! Vezi topul celor mai tineri bogatasi din America

Nu au castigat la Loto, ci au facut avere de pe urma unor idei stralucite, iar acum sunt in topul celor mai tineri miliardari din America.

Top 10 faze penibile pe scena
Top 10 faze penibile pe scena

Cand esti un artist renumit si ai concerte peste tot prin lume sau esti invitat la tot soiul de evenimente speciale, se prea poate ca emotiile, oboseala sau pur si simplu neatentia sa-ti joace feste.

Cand politicienii dau cu bata-n balta! Top 10 fraze stupide
Cand politicienii dau cu bata-n balta! Top 10 fraze stupide

Meseria de comedian nu ar exita probabil fara aportul politicienilor ale caror discursuri au fost mereu pline de "intelepciune". Vezi care sunt cele mai "inteligente" 10 lucruri spuse de politicienii din toata lumea.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.