Loco a fost adoptat. Pleacă la Anca, la Băileşti

29-07-2008 01:00
Sursa: Pro Tv


anca

Primul maidanez prezentat de protv.ro în cadrul campaniei "Căţel, caut stăpân" şi-a găsit deja un prieten şi, odată cu el, un nume. Săptămâna viitoare tu poţi fi cel care îi oferă unui suflet şansa la o viaţă mai bună.

Anca Crăciun, în vârstă de 18 ani, din localitatea Băileşti, judeţul Dolj, a fost prima care ne-a scris şi şi-a exprimat dorinţa de a-l adopta pe Loco, căci aşa îl va chema de acum înainte pe căţelul din imagine.

Loco va pleca spre noii stăpâni la începutul lunii august, după ce vor fi încheiate toate formalităţile cu adăpostul "Theodor Pallady", apaţinând Primăriei Capitalei. Anca spune că i-au dat lacrimile când l-a văzut prezentat pe site şi s-a hotărât să-l adopte imediat. La Băileşti, pe Loco îl aşteaptă o curte enormă, alţi doi prieteni patrupezi de talie mai mică şi foarte multă dragoste.

Pe Dana, Gabi şi Bogdan, alţi utilizatori care ne-au scris pentru a-l adopta pe Loco, îi anunţăm că Anca a fost prima care ne-a scris că vrea să-l adopte pe metis. Vă mulţumim că sunteţi alături de noi în această campanie şi vă promitem că vom prezenta şi alte cazuri impresionante. Suntem abia la începutul campaniei.

Curând, vom reveni cu imagini cu Loco alături de noua familie.

Gesturile mari nu costă nimic! După "Stop torturării animalelor", www.protv.ro iniţiază o nouă campanie: "CĂŢEL, CAUT STĂPÂN". În fiecare săptămână, vă vom prezenta cazul unui câine din adăposturile Capitalei. În fiecare cuşcă stau între 5 şi 15 căţei. Acolo rămân până când îi ia cineva sau până când mor. Însă de obicei nu îi ia nimeni acasă. De aici au reuşit să plece numai câinii "de la blocuri", care în loc să ajungă într-un cămin sunt lăsaţi în majoritatea cazurilor tot pe stradă. Pe ei nu îi mângâie nimeni, nu sunt scoşi la plimbare, nu aleargă, nu se joacă. Tu îi poţi da şansa la o nouă viaţă, iar el va deveni prietenul tău cel mai bun! Sunt suflete care au nevoie de atenţia noastră. Adăposturile Capitalei sunt pline până la refuz de câini maidanezi. Până când aceştia nu vor fi adoptaţi, nu vor putea fi strânşi cei de pe străzi.

Dacă eşti interesat să îl adopţi, click aici! Lasă-ţi numele, adresa şi numărul de telefon, pentru a putea fi contactat. Datele tale personale nu vor apărea pe site.

Nu te arăta indiferent faţă de situaţia lui!

Sursa: Pro Tv

Tags: câine, adopţie, loco,

VIDEO PROTVPLUS.RO