IBU Pro Tv a lansat www.perfecte.ro, un site dedicat exclusiv femeilor

Ultima actualizare: 05-06-2012 04:01

Sub sloganul “Femei in CTRL”, www.perfecte.ro se adreseaza femeilor moderne, care vor sa stie tot ce misca in lumea modei, a trucurilor de infrumusetare sau in viata celor mai in voga vedete ale momentului.

Fashion&beauty”, “Diet&health”, “Love&sex”, “Home&deco” sunt doar cateva dintre sectiunile site-ului, in care zi de zi utilizatoarele vor descoperi subiecte care mai de care mai surprinzatoare din domeniile de interes ale femeii secolului XXI.

De asemenea, www.perfecte.ro isi propune sa isi surprinda fanii cu interviuri in exclusivitate cu vedete precum Andreea Esca, Iulia Vantur, Corina Caragea sau Laura Cosoi.

www.perfecte.ro este primul dintr-o serie de proiecte ambitioase pe care IBU Pro Tv le va lansa in prima parte a anului 2010, care vor mentine divizia de Internet a Pro Tv in primii trei publisheri din .ro.

Aparut in august 2006, IBU (Internet Business Unit) este divizia de online a Pro Tv S.A, unitate de business care controleaza site-uri de top din publishingul romanesc, precum: www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.protv.ro, www.acasatv.ro, www.profm.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO