Flip-phone, aparatul viitorului: trei ecrane, posibilitati nenumarate.VIDEO

Ultima actualizare: 18-10-2012 17:51
Flip-Phone

In era digitalizarii, cand un smartphone a devenit o necesitate, nu un moft, un designer danez a gasit o modalitate de a duce tehnologia un pas mai departe si a creat Flip-Phone, un aparat cu TREI ecrane.

Motivul initial al crearii acestui aparat a fost dorinta de a face ceva diferit de device-urile deja traditionale, "un dreptunghi cu un ecran pe el", dupa cum spune designerul.

Asa ca danezul Kristian Ulrich Larsen a gandit un aparat complex, cu trei ecrane legate intre ele, care pot fi impaturite sau desfasurate in functie de ceea ce vrei sa faci.

Altfel spus Flip Phone este un concept al unui smartphone Android triunghiular dotat cu trei ecrane touchscreen rabatabile si cu o tastatura Qwerty.

Cele trei ecrane  pot rula toate aceeasi aplicatie sau una diferita ceea ce face Flip Phone-ul sa fie un gadget multifunctional si flexibil. Practic se vrea o alternativa la clasicele smartphone-uri flat screen existente pe piata la ora actuala.

Creatorul a mentionat ca a folosit materiale precum Gorilla Glass pentru ecran, care astfel este protejat, carcasa de aluminiu pentru spate, o structura metalica pentru a sustine sistemul de modificare a structurii si cateva led-uri pozitionate pe laterale, toate pentru fabricarea acestui dispozitiv ingenios.

 

 

 

What is being creative? from Kristian Larsen on Vimeo.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO