E pe bune? Vezi ce face un ciclist "nebun" cu o bicicleta normala

Ultima actualizare: 02-04-2012 23:47

Un filmulet cu un ciclist care face niste acrobatii incredibile pe o bicicleta normala are un succes enorm pe Internet.

Clipul in care apare ciclistul Martyn Ashton a strans aproape 380.000 de vizualizari de cand a fost postat, acum o saptamana.

In filmuletul ce promoveaza festivalul britanic BikeRadar, care are loc la Brands Hatch in luna iulie, Ashton face cateva “jonglerii” pe doua roti.

Escaladeaza stancile abrupte, de pe o faleza, dupa care face o serie de cascadorii intr-un skate parc. Ba chiar merge pe o balustrada de pod suspendat.

Filmarile au fost realizate pe parcursul a trei zile in orasele Porthcawl, Bristol, Windsor and Brands Hatch si a provocat o dezbatere aprinsa pe Internet, pentru ca mai multi comentatori spun ca unele faze sunt false.

"Trebuie sa fie o facatura – nu poti folosi o bicicleta obisnuita la asa ceva”, scrie userul TheUngreatNate.

Un comentariu semnat punkbek3886, ii da dreptate: "Nu incerc sa fiu negativist, dar multe faze par montate pe calculator, in special partea cu escalada pe roci. Poate este doar o farsa

Cei mai multi useri dezaproba insa criticile si spun la randul lor: "Doar pentru ca tu nu poti sa faci asa ceva, nu inseamna ca nimeni nu poate. N-ar avea niciun rost ca cineva sa stea si sa faca asa ceva, daca ar fi fals. Mie imi pare foarte real. E chiar uimitor!"
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO