Un cersetor si-a facut masina din gunoaie in 4 ani de zile. FOTO

Dată publicare: 25-03-2011 19:32
Dată actualizare: 16-10-2012 00:46


Masina din gunoi

Un om al strazii din Brazilia si-a propus, pentru ca tot nu avea ce face, sa isi ia o masina. Cum nu avea niciun ban, si-a construit-o din gunoaie.

Orismar de Souza, un cersetor din Brazilia, a avut nevoie de gunoaie, resturi de motor, un ciocan si o surubelnita ca sa-si faca o masina in 4 ani.

In varsta de 35 de ani, barbatul isi face veacul intr-o suburbie a orasului Sao Jose de Piranha si a trebuit sa faca foamea timp de 4 luni ca sa stranga din cersit macar 270 de dolari ca sa poata incepe constructia vehiculului.

Tabla pentru caroserie a fost cumparata cu acei bani. Apoi s-a dus la un cimitir de masini si acolo a gasit un motor de motocicleta de 125 de cm3.

"Nimeni nu ma credea in stare. Toti radeau de mine," a povestit Souza celor de la Globo.com. "Am fost umilit de atitudinea lor, dar pana la urma am castigat. Mi-am facut masinuta mea, cu mainile mele".

Acum Souza si-a schimbat deja motorul de 125 cu unul de masina si are chiar cutie de viteze cu marsarier.

Seamana cu un Lastun romanesc si prinde chiar si 70 de km/h pe autostrada, iar omul s-a folosit de masina ca sa isi poata gasi un job si cu banii stransi sa-si ia o locuinta.

Urmatorul pas ar fi sa stranga destui bani ca sa-si poata face un garaj pentru masina.

Sursa: Pro TV

Tags: inventii,


VIDEO PROTVPLUS.RO