Cum ghiceste un preot viitorul in Cartea Sfanta. VIDEO

Ultima actualizare: 15-12-2017 16:23

Vrei sa stii la ce facultate sa dai? Iti spune preotul ghicitor. Vrei sa stii cind vei muri? Iti sopteste parintele vrajitor. Vrei sa stii cu cine te vei marita? Numai sfintia sa clarvazatoare pretinde ca stie pana si numele alesului.

Evident ca pentru niste servicii atat de complicate, preotii din ancheta Romania, te iubesc nu taie chitanta.

Claudiu Vrajitoru este preot la parohia din Liteni, un sat din judetul Suceava. I s-a dus vestea ca deschide Evanghelia. Lumea vine din toata tara ca sa-si afle viitorul si la loc de cinste in biserica este agatat mersul trenurilor, ca sa stie fiecare cand vine si cand pleaca.

Bibliomantia. Afacerea preotilor care fac averi din naivitatea oamenilor

Pana la urma, mersul trenurilor e mai sigur decat orice proorocire. Si la fel de sigura este si averea sa. Casa cu turnulete, restaurant si bar de noapte pe numele feciorului sau, de asemenea preot in sat.

Bibliomantia sau ghicitul viitorului cu ajutorul cartilor sacre este considerata a fi un pacat si este total interzisa de Biserica Ortodoxa Romana. Cu toate acestea, pana acum niciun preot din Romania n-a fost caterisit, numai pentru ca s-a folosit de Evanghelie ca sa castige bani.

De duminica aceasta "Romania, te iubesc" si "Stirile ProTV de la ora 19:00" pot fi vazute si pe mobil, pe m.stirileprotv.ro

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO