Vedetă de pe Instagram, implicată într-unul dintre cele mai temute clanuri interlope. Ce arme avea în casă

Ultima actualizare: 24-10-2019 20:25
vedeta
Instagram

O vedetă de pe Instagram din Serbia a fost acuzată, după ce autoritățile au găsit în apartamentul ei două puști de asalt.

Radojka Kecman, în vârstă de 25 de ani, își va petrece 30 de zile în închisoare, după ce ar fi păstrat armele pentru un clan periculos din Muntenegru, informează Daily Mail.

Pe lângă cele două arme, oficialii au mai găsit și 11 kalashnicovuri, 11 pistoale, 10 amortizoare și o cantitate mare de muniție.

Potrivit presei locale, membrii grupului de crimă organizată „Skaljar” s-ar teme că tânăra va dezvălui detalii despre operațiunea lor, în perioada în care se va afla în închisoare.

„Kecman îi e frică de sentința ei. Plânge tot timpul și este foarte speriată de închisoare”, a declarat o persoană care și-a păstrat anonimitatea.

Clanul Skaljar s-ar afla în conflict cu un alt clan, Kavac, după furtul a 200 de kilograme de cocaină în 2014 în Valencia, Spania. Ambele grupuri sunt implicate în traficul de droguri din vestul Europei.

În urma descoperirii făcute în apartamentul fetei, s-a demarat o investigație amplă, iar poliția încearcă să afle de unde avea Radojka armele și care ar fi fost scopul lor.

Tânăra este un influencer de pe Instagram, cu aproape 20.000 de urmăritori.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO