A strâns bani pentru a-i îndeplini mamei, aflată pe moarte, cel mai mare vis. FOTO

Ultima actualizare: 12-08-2019 16:33
mireasa inselata
iStock

O femeie din Noua Zeelandă, care suferă de cancer în fază terminală, s-a căsătorit cu bărbatul cu care era logodită de 20 de ani, după ce fiul lor a strâns bani pentru nunta lor.

Sonia Towersey, care a fost diagnosticată cu cancer hepatic și pancreatic în fază terminală, a avut ocazia să se căsătorească cu bărbatul cu care și-a petrecut 30 de ani. Fiul lor, de 21 de ani, a strâns bani pentru a face nunta în spital, informează Daily Mail.

Potrivit declarațiilor fiului lor, cuplul s-a ocupat doar de creșterea și bunăstarea celor trei copii pe care îi au și din acest motiv nu s-au căsătorit.

,,Nu s-au căsătorit niciodată pentru că se ocupau foarte mult de noi. Au vrut să se asigure că vom avea un viitor bun și ne-au oferit cea mai bună educație. S-au asigurat că vom avea parte de ce e cel mai bun de la viață. Știind că ei sunt împreună de atâta timp și că mereu și-au dorit asta, am vrut să organizez asta”, a mai adăugat el.

Comunitatea locală a ajutat cuplul prin donații. Tortul, rochia de mireasă și serviciul de catering au fost donate, iar spitalul le-a oferit o camera unde să se țină festivitatea. De asemenea, au fost făcute și niște donații online, în total strângându-se aproape 2000 de euro.

În timpul nunții, cuplul a fost întrebat de ce se căsătorește. Sonia a explicat că ,,se iubesc unul pe altul” și că ,,a venit timpul”.

,,A fost un vis devenit realitate. Mereu am vrut să-i văd căsătoriți“, a declarat fiul lor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO