Un motan rebel a fost trimis la "carceră" pentru că a eliberat pisicile dintr-un adăpost


Ultimul update: Joi 14 Noiembrie 2019 21:25
Data publicarii: Joi 14 Noiembrie 2019 20:58
Categorie: Stiri Diverse
Quilty

O piscă de 6 ani face senzație pe internet după mai multe tentative de a evada alături de restul pisicilor dintr-un adăpost de animale din Texas.

La scurt timp după ce Quilty a ajuns la adăpost, dimineața când ajungeau la muncă, angajații centrului spun că au început să găsească ușa de la camera pisicilor deschisă în mod misterios și cele 15 patrupede care umblau libere, potrivit CNN.

Nedumeriți, aceștia s-au uitat pe camerele de supraveghere și au rămas suprinși când au văzut cum, în fiecare seară, Quilty sărea pe clanța ușii și elibera celelalte pisici.

"Quilty poate fi destul de dificil. Când ajungeam dimineața, trebuia să adun 15 pisici care și-au făcut de cap pe timpul nopții", a povestit Jennifer Hopkins, angajată a Friends for Life.

Angajații adăpostului au fost obligați să îl bage pe motanul Quilty la "carceră", în holul adăpostului, până vor schimba încuietorile.

Imagini cu motanul mieunând la ușa centrului au făcut înconjurul internetului, iar mii de oameni s-au oferit să îl adopte pe motanul buclucaș.

Quilty a ajuns la adăpostul Friends for Life după ce în urmă cu câteva luni, stăpâna lui a fost nevoite să se mute și nu
a putut să îl ia cu ea.

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO