Un model a făcut un tratament estetic „într-o cameră de salon”. Ce a urmat


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 20 Noiembrie 2017 14:08
Categorie: Stiri Diverse
Doctor

Un model susține că un tratament făcut în „camera din spate a unui salon” i-a lăsat urme pentru tot restul vieții.

Beth Cowan mărturisește că a decis să-și facă un tratament pentru buze, însă nu se aștepta ca acesta să-i cauzeze, tânăra susținând că va fi afectată de această problemă pentru tot restul vieții, scrie Metro.

Femeia susține că l-a găsit pe respectivul medic pe o rețea de socializare, iar după ce a citit impresiile altor persoane a decis să încerce.

„Am intrat în camera de tratament și am ieșit după alte cinci minute. Am presupus că acesta este timpul normal. Am simțit că ne tratează pe bandă rulantă, întrucât erau foarte mulți pacienți care așteptau. Nu am făcut niciodată o intervenție estetică, motiv pentru care nu aveam termen de comparație”, a mărturisit femeia.

Tânăra susține că a simțit că ceva nu este în regulă, imediat după ce a ieșit din cabinet. „Mi-au spus că mă pot machia și că pot consuma alcool. Cu toate acestea, buzele mele erau umflate și am simțit o durere acută”, adaugă aceasta.

În lunile care au trecut, tânăra a realizat că tratamentul nu este unul reușit și s-a adresat unui alt medic.

„Din păcate, cazul lui Beth nu este unul obișnuit. Am mulți pacienți care au  suferit proceduri nereușite făcute de diverși practicanți fără scrupule. Când am văzut-o pentru prima dată pe Beth, am consultat-o și am realizat că buzele acesteia trebuie corectate”, susține medicul.

„I-au apărut niște formațiuni în buze, sub formă de bulgări. În plus, forma buzei era una incorectă: mult prea mare și neuniformă”, adaugă medicul, susținând că injectarea buzei a fost făcută neuniform.

 

 

 

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO