Un ieşean va sta 3 ani după gratii pentru un portofel găsit pe jos. Ce era înăuntru


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 26 Februarie 2018 15:15
Categorie: Stiri Diverse
portofel cu lei

Pedeapsă dură pentru un bărbat de 51 de ani din Iai, care a găsit acum 3 ani un portmoneu pe jos şi nu a mers cu el la poliţie.

Tribunalul Iaşi a decis condamnarea la 3 ani de închisoare cu executare a unui bărbat de 51 de ani care în 2015 a găsit un portofel pe jos conţinând atât carduri, cât şi codurile PIN. A mers la bancomat şi a extras într-o singură noapte peste 1.000 de euro, scrie Ziarul de Iaşi, înainte ca victima să realizeze ce se întâmplă şi să sune la bancă pentru a bloca cardurile.

La audieri, omul a susţinut că nu mai ştie ce a făcut în respectiva noapte. Potrivit rechizitoriului, a declarat că „în cursul lunii septembrie 2015, aflându-se pe o stradă din zona complexului studenţesc Tudor Vladimirescu din municipiul Iaşi, a găsit un portofel de culoare deschisă în care se aflau nişte carduri şi întrucât era băut nu îşi mai aminteşte exact ce a făcut cu acele carduri, fiind posibil să fi retras bani de pe ele de la diferite bancomate din municipiul Iaşi însă a doua zi nu mai avea niciun ban»“,

Tribunalul Iaşi l-a condamnat la închisoare, dar şi la plata pagubei provocate proprietarului cardurilor.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Un tânăr din Deva a returnat portofelul plin cu bani, pierdut de un cetățean italian
Austriac, păgubit de 1400 de euro după ce i s-a furat portofelul, în Reșita. VIDEO
O ploieșteancă a aflat de pe Facebook că și-a pierdut portofelul
VIDEO PROTVPLUS.RO