Un elev rănit în atacul din New York a refuzat să rămână la spital, ca să nu primească absențe


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 03 Noiembrie 2017 18:07
Categorie: Stiri Diverse
Atacatorul din New York

Un elev de 17 ani a insistat să se întoarcă la școală, deși fusese rănit în atacul din New York, pe motiv că nu dorește să primească absențe.

 

Atacatorul, un cetățean uzbek stabilit în Statele Unite a intrat, marți, în jurul orei locale 15.00, cu camioneta în oamenii de o pistă de bicicliști, după care a lovit un autobuz școlar. În urma acestui atac, opt persoane au murit și 12 au fost rănite.

Noah Salz era în autobuz când a avut loc incidentul, potrivit New York Post. Astfel, el a fost dus la spitalul Presbyterian din New York, dar i-a spus mamei sale că nu vrea să rămână internat la spital, întrucât vrea să termine anul școlar fără nicio absență.

La scurt timp, tatăl său David, care lucrează în apropiere, a venit la spital ca să-și ia fiul.

„L-am sunat pe Noah și am vorbit rapid cu el, după care l-am văzut pe o targă, la un post de televiziune. A fost un moment tare ciudat”, a declarat bărbatul, pentru WABC.

Noah a vorbit și cu directoarea școlii, căreia i-a spus că „nu a fost rănit”, așa că vrea să revină la școală de a doua zi.

O altă elevă nu a fost la fel de norocoasă. Ea și-a fracturat șoldul, iar ficatul ei a fost afectat de impact. Alți doi adulți, care se aflau în autobuz, au fost răniți.

 

Sursa: New York Post

VIDEO PROTVPLUS.RO