Au adoptat un bebeluș, despre care au crezut că este chinez. Ce au descoperit 17 ani mai târziu

Ultima actualizare: 04-01-2021 14:34
bebelus
Getty

Un cuplu a adoptat un bebeluș, despre care au crezut că este din China, însă 17 ani mai târziu au aflat că părinții celui mic sunt de origine coreeană.

„Le-am promis (n.r. părinților) că bebelușul va fi iubit, ceea ce este adevărat, deoarece ne-am îndrăgostit instantaneu de băiețelul nostru”, a spus cuplul, potrivit Daily Star.

Cuplul a început să se simtă vinovat după opt luni de îngrijire a „fiului său chinez perfect” și a decis să facă un efort pentru a conecta copilul cu rădăcinile sale culturale.

Drept urmare, părinții acestuia s-au împrietenit cu oameni din comunitatea chineză din apropierea zonei în care locuiau. Mai mult, au organizat și vacanțe în China și l-au ajutat pe cel mic să învețe limba mandarină.

Șaptesprezece ani mai târziu, în timp ce părinții adoptivi ai copilului se ocupau de formularele de înscriere pentru facultate, au descoperit în certificatul de naștere că au făcut o greșeală și că băiatul era de origine coreeană.

După descoperire, aceștia au postat un filmuleț pe o rețea de socializare în care povesteau întâmplarea prin care au trecut.

Postarea a strâns aproape trei milioane de vizualizări și zeci de comentarii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO