Un bărbat a făcut ravagii într-un restaurant din Anglia. ”Patru bărbați au sărit pe el”

14-08-2019 22:48


Un bărbat masiv a bătut clienții unui restaurant vegan și le-a golit farfuriile

Un bărbat a fost filmat în timp ce lovea clienții unui restaurant vegan, după ce înainte a avut grijă să le golească farfuriile. Oamenii au fost nevoiți să se apere cu scaunele.

Incidentul a avut loc într-un restaurant din Withington, Manchester, notează Metro.

Un martor a surprins momentul în care bărbatul zbiară la o femeie, care încerca să-l calmeze. În imagini se mai vede cum polițiștii ajunși la fața locului folosesc electroşocuri, iar agresorul începe să se zbată pe podea. Într-o altă înregistrare, agenții încearcă să-l urce pe agresor într-o dubă, iar acesta îi înjură și opune rezistență.

Poliția a transmis că un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost arestat pentru furt și tulburarea liniștii publice.

Martorii au povestit că, înainte de venirea polițiștilor, bărbatul masiv a avut grijă să mănânce ce a găsit prin farfuriile clienților. Individul a băut din paharele de pe mese, apoi a început să arunce tacâmurile și paharele și să înjure pe toată lumea. Când un angajat al restaurantului a încercat să-l oprească, bărbatul l-a apucat de gât. Un martor a susținut că agresorul părea să aibă „puteri supraomenești”.

În tot acest timp, unii clienți s-au ascuns în bucătăria restaurantului.

„Patru bărbați au sărit pe el și au încercat să-l scoată afară pe ușă. Nimeni nu l-a putut opri. Era masiv! Voia să atace oamenii, dar cumva toată lumea a scăpat nevătămată. Mai și arunca pahare prin jur. A fost absolut bizar”, a povestit un martor.

Iar un altul a susținut că „a fost nevoie de șase sau șapte polițiști să-l imobilizeze. Chiar și după, bărbatul a fost foarte agresiv. Cineva chiar a spus că a primit un pumn în față de la el”.

Agresorul se află acum în custodia poliției.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO