Un bărbat din Timișoara și-a ucis soția. Apoi a sunat la poliție și a povestit tot

Ultima actualizare: 12-01-2022 14:48
Politia Romana mașină
Politia Romana

După o viață petrecută împreună, un bărbat de 65 de ani din Timișoara a luat o decizie teribilă - și-a ucis soția, o femeie de aceeași vârstă, în toiul nopții. Apoi tot el a sunat la 112 și a mărturisit ce făcuse.

 

Vecinilor nu le vine să creadă ce tragedie s-a petrecut, mai ales ca cei doi soți au părut mereu oameni liniștiți, la locul lor, fără probleme evidente.

Scenele cumplite au avut loc în apartamentul celor doi, situat la etajul 5 al unui bloc din zona Complexului Studențesc. Nu se știe deocamdată din ce motiv, bărbatul s-a înfuriat teribil și și-a înjunghiat soția. Când a vazut că nu mai respiră, a anunțaț totul la 112 și a așteptat sosirea echipajelor de poliție. Cum era noapte, nimeni nu a auzit zgomote din apartamentul celor doi.

Vecină: „El era un om extraordinar, din toate punctele de vedere. Liniștit, calm, blând, vorbea frumos cu toată lumea.”

Cei doi soți locuiau în acest bloc de 30 de ani, iar femeia ucisă era chiar administrator, de ceva vreme.

Vecin: „O murit vecina de jos. Dar nu cred, că ei se înțelegeau bine. Era și bolnav el. Nu am auzit nimic, nu știu. O venit vecina că ea ia câinele la cinci când vine de la lucru, a plecat acasă și gata, nu am auzit nimic.”

Vecină: „Sincer, nu știu, nu am auzit nimic!”.

Polițiștii l-au reținut imediat pe agresor. Cazul este preluat de Tribunal, iar anchetatorii trebuie să lămurească din ce motiv s-a ajuns aici. Cei doi nu aveau copii.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO