Un bărbat care venea din Italia și-a programat GPS-ul să-l ducă acasă în Galați și s-a rătăcit într-o pădure din Suceava

Ultima actualizare: 29-01-2022 11:05
Un bărbat care venea din Italia și-a programat GPS-ul să-l ducă acasă în Galați și s-a rătăcit într-o pădure din Suceava
Getty

Un bărbat care se întorcea cu mașina din Italia și și-a programat GPS-ul să-l aducă acasă în Galați s-a rătăcit într-o pădure din Suceava, de unde a sunat la 112, în miez de noapte.

 

Incidentul a avut loc în noaptea de 25 spre 26 ianuarie, când un bărbat a sunat la 112 pentru a cere ajutor, după ce a constatat că s-a rătăcit pe un drum forestier din Suceava, deși el își programase GPS-ul mașinii să-l ducă acasă în Galați, scrie presa locală.

Persoana în cauză a putut spune doar că se afla într-o pădure, pentru găsirea acesteia mobilizându-se mai multe echipe de căutare, scrie Monitorul de Suceava.

Voia să ajungă în Galați și s-a rătăcit în Suceava

Când a fost găsit, bărbatul a declarat polițiștilor că se întorcea din Italia cu mașina sa, un Suzuki Grand Vitara, vrând să ajungă acasă, în satul Rădești, din județul Galați.

A programat în acest sens GPS-ul mașinii, care l-a dus însă până pe un drum forestier înfundat într-o pădure din satul Glodu, comuna Panaci, județul Suceava.

Polițiștii l-au scos la drumul bun și apoi i-au indicat direcția în care să își continue drumul spre casă.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO